Legile vietii sunt atat de complicate incat s-ar putea sa se intample sa intalnesti pe cine eviti mai des decat daca nu ai evita-o.Se spune ca pe cine astepti niciodata nu vine, sau ca oala pazita nu fierbe niciodata.Nu te mai stradui sa eviti si nu-ti va mai apare in cale. Iar cat priveste uitarea, lasa totul pe seama timpului...Totusi s-ar putea sa mai existe o explicatie pentru faptul ca iti iese mereu in cale:te-ai gandit ca persoana respectiva nu doreste sa iasa din viata ta? Poate ca si el a tinut mult la tine...si nici el nu poate uita...Cine stie daca relatia voastra nu mai are o sansa... Un gand bun iti trimit.
Iti cauta alta, insa, cu mare atentie... Vorba cantecului; "Ce-a fost verde s-a uscat, Ce-am iubit s-a scuturat...", scuturat sa ramana...
Pai din cauza ca o vezi si acolo unde nu exista
Prin munca, schimbarea preocuparilor cotidiene, autosugestie nu o vei mai vedea in cale
Toti trecem prin cadrul acestei faze... sfatul meu este simplu: dca chiar vrei sa scapi de aceasta"viata posomorata" trebuie mai intai sa nu iti mai aduci aminte de el, sa nu asculti muzica care te-ar face sa plutesti cu gandul la el si...sa iesi cat mai mult cu prietenele tale...pt ca atunci cand esti singura incepi sa t gandesti la mute lucruri asa ca nu fi singura
Iesi in oras cu prietenii tai... distreaza-te nu te mai gandi la acea persoana...asa mi-a trecut mie.incearca nu ai nimic de pierdut
Pfff...nu cred ca exista o metoda anume... timpul le rezolva pe toate...incerca sa gasesti pe altcineva si atunci totul se va schimba:*:*
Draga mea izabela, eu cred ca tu abia te-ai despartit de cineva si acum esti in faza critica in care il vezi peste tot si parca tot ce faci iti aminteste de el.eu iti spun asa:lasa timpul sa treaca si va fi din ce in ce mai usor. din pacate, nu exista nimic concret care sa iti aline suferinta.doar trecerea timpului.ai grija de tine si nu te lasa prada gandurilor negre.hai ca acum mai imi iau cativa stupizi si cativa nefolositori! dar nu-i bai, cine voteaza astfel nu are valoare pana nu argumenteaza notarea! pupici izabela!
Draga Izabela, daca ai iubit pe cineva si relatia s-a destramat...nu poti uita una doua aceea persoana, iar daca se-ntampla sa te-ntalnesti des cu el, inseamna ca stati prin preajma...si este inevitabil...sau frecventati aceleasi locuri pe unde mergeati impreuna...Eu zic sa-ti schimbi drumurile, gandurile si sa te focalizezi spre un viitor alaturi de altcineva...
Nu merita sa traiesti in trecut...probabil relatia s-a terminat dintr-un motiv serios...asa ca mergi inainte...considera aceasta relatie o experienta din care sa inveti lectia...
Poi da cum sa uit persoana respectiva...ca acum mi-am dat seama k persoana respectiva imi iasa in fata intentionat.probabil vrea sa ne impacam...si este ceva de genul"tu incerki sa te ridici, el te tragea in jos"adica acum parca nu ma lasa sa il uit.il evit, iar cand nu-l vad ma simt asa de bine.parca uit. dar nu imi tine mult fericirea k il revad iar.si ma doare prezenta lui. ce sa ma fac.simt ca el vrea sa se impace q mine dar nu este posibil fiindca dragostea noastra este imposibila aici pe pamant.au fost atatea lucruri si sunt atatea persoane ce au vrut sa ne desparta si au reusit. iar acum cand probabil isi da seama.ma vrea inapoi...eu vreau sa il uit. dar nu ma lasa.imi tot iasa in fata.va rog ajutati-ma mersi:*:*
Si nu stiu ce sa fac.doare mai ales ca stiu ca dragostea noastra este chiar imposibila aici pe pamant.nu stiu de ce unele povesti de dragoste sa zic asa se termina dramatic.sunt constienta ca nu putem fi impreuna din kuza unei persoane kreia i-au placut strambele din kuza k il placea si ne-a despartit. el a crezut.acum probabil isi da seama de persoana respectiva cum este de fapt. dar e tarziu. iar acum cand sa il uit, imi tot iasa in fata.perfect nu? ce sa ma fac?
Draga izabela si eu am trecut prin asa ceva si stiu cum e asa ca sfatul meu esti sa-ti gasesti pe altcineva si sa gandesti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: