Pai atunci cand o s-o vad pe persoana iubita "la fel ca pe ceilalti"inseamna ca nu mai sunt indragostit de ea.
Accepţi realitatea şi te obişnuieşti cu ideea.O să fii mai realistă pe viitor şi nu-ţi vei mai face iluzii mari. Aşteptările tale probabil o să fie limitate.
Dar, cu toate astea, probabil vei continua să-l iubeşti.
Acceptă-l aşa cum e.Fiecare persoană e specială în felul ei.Trebuie doar să găseşti acel ceva care îl face diferit, deosebit!
Ce te deranjeaza de fapt? Ca te-ai inselat tu crezindu-l special, sau ca in realitate e la fel de banal ca ceilalti?
Am patit si eu asa ceva cu o fata. doar ca era la o petrecere si eram cam luat de val (si mi se parea cea mai buna dintre toate. si uite asa mi-a ramas in cap si era ceva gen "mi-a dat lumea peste cap" si am facut asa incat sa stau cu ea. dar dupa 3-4 luni m-am cam trezit si am realizat ca nu e prea speciala, am pus punct si am ramas prieteni. Tu esti sigura ca il iubesti si il vezi ca pe toti ceilelti sau e doar faptul ca te-ai obisnuit cu el + ca majoritatea fetelor isi imagineaza viata alaturi de X si in astfel de momente iti ingreuneaza situatia.
daca ai nevoie de vreun sfat ma poti cauta pe privat.