| IloVeMcDonalds a întrebat:

Ce faceti daca prietenul vostru vrea sa va dezvirgineze cu degetul si nu cu penisul?

19 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

In primul rand trebuie sa te gandesti de ce ar vrea asta. Poate ca a avut tentative esuate de a te dezvirgina si incearca acum cai mai usoare. Oricum, tu ca fata trebuie sa-ti dai acceptul.

| Derye a răspuns:

Poate e castrat.

| ATHOS a răspuns:

Trimite-l la plimbare. E pacat sa ratezi un moment care este unic in viata ta!

| Dizzydizz a răspuns:

Nu l-as lasa.Pentru mine treaba cu dezvirg. e o trebuie serioasa si nu as risipi sansa pe un.deget?!

Poate el doar vrea sa bage degetul asa, sa se"largeasca", nu neaparat sa te dezvir.

| Zady a răspuns:

Vezi tu asta este unul di cele mai importante momente din viata ta.incearca sa o faca cu degetul pentru ca si baietii simt durere in aceasta situatie si prin asta denota faptul ca se gandeste la el destul de mult.asta ar trebui sa fie o situatie in care ar trebui sa incerci sa fi stapana pe situatie.adica sa incerci sa controlezi tu miscarile, sa spui cand sa se opreasca si cand sa incerce iar, si nu uita ca ai nevoie de un preludiu foarte lung pentru ca vaginul sa se lubrifieze si sa iti fie si mai usor

| shtephie a răspuns:

Ce prostie laughing

| blue-star a răspuns:

Nu accepta.
Unastfel de moment unic trebuie sa fie special si totusi facut ca lumea.
Cand o sa-ti amintesti de acest moment, va trebui sa o faci cu placere, nu cu regretul ca nu ai facut-o bine.
Este un lucru foarte ciudat ca el s-a gandit asa ceva.
Deci, daca te mai intreaba, spune-i nu, dar mai intai intreaba-l de ce nu vrea sa faceti asta normal si frumos.
Daca te dezvirgineaza cu degetul unde mai e farmecul?
Momentul asta unic trebuie sa fie special, frumos si placut, nu facut asa la repezeala si fara nici un pic de farmec.
Succes si take care! {funda?}

| KeepCalm a răspuns:

Cine nu ar vrea sa`si foloseasca penisul?hee hee

| Dobitoc a răspuns:

Nu stiu ce baiat ar face asta. Unde-i placerea daca dezvirginezi cu degetul?

| Bianca_2742 a răspuns:

Il trimit la culcare sau plimbare depinde unde vrea rolling on the floor

| pacalici a răspuns:

Ma mai fact sa rad jurrrrr

| pacalici a răspuns:

Uite id meu te rog sa-l ei sa vb rsp_a90

| pacalici a răspuns:

Ma scuze ca revin dar mai facut sa rad toata ziua de antr ta. antrun final ce ati facut :cu degetul sau penisu

| cosminbacau a răspuns:

Si unde mai e placerea? Dar amintirea? Nu vad rostul.

| eveline_9271 a răspuns:

Nu te poate dezvirgina decat cu un penis in erectie. asa ca stai relaxbatting eyelashes

| sufletranit_5626 a răspuns:

Pai de ce sa te dezvirgineze cu degetul? nu are instrumentul dotat? macar cu degetul nu ramai gravidawinking

| opschris a răspuns:

Asculta. daca o face "din dragoste nare nimic "cu ce te dezvirgineaza"doar faceti ce va satisface mai mult.

| bestiutza88 a răspuns:

Baiatu e cu capu` sincer

| Lavinia_8386 a răspuns:

laughing))exista persoane din astea? nu cred sincer.acum baietii. spunet i mi mie care ar rata un moment asa importanta...niciunul.fara sa simta el acolo.