| Lavinia019 a întrebat:

Ce faceți, fetelor, când sunteți cu un băiat dar întâlniți un alt băiat mult mai atrăgător, care vă aprinde din nou acea atracție covârșitoare și care vă propune o aventură?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, depinde de relatia actuala. Daca nu mai merge, nu se mai poarta cum trebuie, nu-mi acorda atentie etc etc. pe scurt, nu mai sunt fericita, incerc sa-l cunosc mai bine pe cel nou, fara a face nimic din ce presupune inselatul pe primul, sa vad cum ne-am intelege, daca suntem compatibili etc. si daca pare ca as fi mai fericita cu al 2-lea, iar cu primul nu mai sunt sanse sa repar relatia, m-as desparti.
Daca primul insa m-ar face fericita, as ramane cu el, si m-as indeparta de al 2-lea.
Aventura e exclusa in ambele cazuri, eventual m-as desparti de primul, am zis in ce circumstante.

| alina2k18 a răspuns:

Ehhh, ce sa facem fetelor, zicem si noi ca NU!
E pacat in Sfanta vineri!
LOL

| MihaiNicu23 a răspuns:

Si asa multe fete inseala o aventura l mai trebuie si lor ca si barbatii inseala mult mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O aventură de un sfert de oră. Apoi urmează regrete de juma de an.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi da... când se gândește că actualul mai avea încă vreo 4 ore până ajungea acasă și normal să regrete că a profitat doar de un sfert de oră.

| AlexSalling a răspuns:

Se duc cu el draga mea. Ma gandesc ca si tu ai face la fel, poate ai facut-o. Sincer, nu judec pe cine face asta. Daca nu exista sentimente la mijoc cu baiatul cu care esti in momentul actual, nu este ceva gresit. E doar atractia fizica, nimic nou.

| ShamelessQboy a răspuns:

O aventură adesea este bine venită, cu condiția să vă limitați doar la sex, adesea da un refresh relației. Ca băiat sunt cu totul de acord că iubita sa mai aiba cate o aventură atunci când simte nevoia, devin mai atras de ea când vad ca sunt multi bărbați care o doresc. E adevarat ca si mai ascultător, chestia asta-i da o notă de superioritate, ceia ce trebuie sa recunoasc ca e in avantajul ei!

| Mandreiv a răspuns:

Cred ca in astfel de momente ar fi cazul sa alegi ori, ori, dar poate asa sunt eu mai old school

| PusSYD3str0Y3 a răspuns:

Aventuraaaaaaaa, strigati URAAAAAA