Eu în liceu scriam versuri pentru o carte, cu dorinţa de a o publica, pe lângă faptul că mai adunam ceva informaţii şi primeam stima profesorilor...
Pai e simplu. Chiulesti cu colega/colegu de banca mergeti in apatele liceului si la lingeti pana vi se apleaca.Sau iti iei un telefon si o suni pe profa de desen sa ii spui ca o iubesti ( bravo ba cosmine ). Dormi ca sa nu fi obosit la 3:00 dimineata cand te pui la pc.Sau pur si simplu scoti tigarile din buzunar si o tragi pe sistem nervos la istorie si biologie ( maine facem la fel nu andra? )
Daca faci si tu la fel treci si tu ca soramea cu 5, 67
Eu la ora de engleza dormeam cu colega mea de banca deoarece profa ne zicea sa stam cuminti daca nu vrem sa invatam.la ora de istorie stateam foarte cuminti ca aveam o profa a dracu si ne asculta ora de ora pe toti si nimeni nu scapa.la prima ora dimineata nu am ajuns cam 75% din tot anul scolar.la ultimele 2 ore sau ultima ora am chiulit toata clasa cam 60% din anul scolar.eu cu colega de banca un pic mai mult.si mai sunt cateva ore naspa.in rest plictiseala maxima si barfa multa.cu toate astea am terminat toti cu bine