In timpul liber? Am o multime de activitati: ma plimb, citesc, barfesc, ascult muzica, raspund la intrebari pe TPU, scriu pe blog, fac fotografii, ma joc cu cainele meu, vorbesc la telefon etc.
Pai as vrea sa merg la jurnalism si vreau sa fac si cateva studii in cea ce priveste arta fotografica- asta sunt iubirilie vietii mele scrisul si fotografiatul
Sunt zodia berbec.
Dar tu? Tu ar fi trebuit sa spargi gheata [-x!
Pai in timpul liber activitatile mele sunt ca si ale voastre
in ceea ce priveste o profesie ince nu sunt prea sigura la inceput am vrut sa devin politista apoi m-am gandit la avocat iar acum 4 zile m-am gandit ca mi-ar placea mult jurnalismul. m-am gandit si ca coafeza, manichiurista, pedichiurista.
si inca nu pot sa ma decit in privinta asta
si sa nu uit...sunt berbec
Da stiu cum e sa nu te prea hotarasti, oricum se zice ca berbecii sunt atat de deschisi incat in viata o sa incerce toate meseriile, mai putin cea mai veche . Dar avocat nu stiu daca ti s-ar potrivi, pentru. berbecii nu sunt prea seriosi cel mai bine ar fi sa iti cauti un job care implica creativitate!
Timp liber nu prea am pentru ca invat mult dar cand chiar am ma uit la televizor, ma plimb, sau ies cu prietenul
O sa fiu judecator si sunt in zodia rac.
BiBii07... poate ca ai dreptate. acum o sa ma hotarasc eu, numai ca in jum de an sigur o sa inceap sa ma gandesc la un nou job sunt cam nehotarata. si ai dreptate ca eu ar trebuie sa sparg gheata...
apropo multumesc toturor pentru raspunsuri!
Mutubal întreabă: