| -TattO- a întrebat:

Ce faceti prieteni?
Ati glumit vreodata asa mai inspre'serios?

Cand ma mai duc cu prietena la suc, se duce la toaleta uneori ca sa se aranjeze. Mai mereu ma ia cu ea, bine pana la usa. Zice ca sa ma duc cu ea.

Mai cu gluma mai spre serios pe mess am inceput sa glumim pe faza asta. sau cel putin gluma.
Ii ziceam ca mereu ma ia acolo da nu ma ia acolo inauntru. A inceput sa zica "haii" ca de acum incolo sa intru si eu. Da ca trebuie sa gasi o bae cu o singura intrare, ati vzut, de aia cu intrare pentru am2 sexele dar apoi se fac iar 2 usi. Ca acolo la suc sunt cmere de luat vederi in wc cica.
Nu ca ii dau atentie la chestile astea, dar nu prea ii inteleg glumele astea.

I.am zis ca nu prea am chef de glume si ca incepusem sa o cred.
Ma intrebat daca vreau sa intru. am zis ca "pai vrei?" a zis ca da.

ce sa inteleg? ce vrea de fapt. Tinand cont ca suntem de 3 saptamani impreuna

11 răspunsuri:
| pacalici a răspuns:

O vrea ceva tare...

| Marijuana a răspuns:

Dupa cum ai spus tu sunt glume... din punctul meu de vedere...

| ATHOS a răspuns:

Ce ar fi daca ai verifica?

| GyeBaek a răspuns:

Cred 99%cas glume.

| Baby a răspuns:

Sa spalati wcurile impreuna.laughing)
scuze de raspuns nu puteam sa ma abtin.
Vrea sex, nu-i clar?

| UserX a răspuns:

E evident ce vrea. Incearca in baie la McDonalds crede'ma se merita laughing

Răspuns utilizator avertizat
| DevilLife a răspuns:

Desi sunt fata tin sa fiu de acord cu gandirea baietilor...adica eu una practic genul asta de "glume" cu iubitul cand vreau ce vreau.acum poate ne inselam noi dar...parca e prea banuitorlaughing

| gigiro a răspuns:

In primul rand, nu trebuie sa -ti spuna ea sa mergi wc. Tu, ar trebui sa stii ca un gentleman adevarat, insoteste o domnisoara in mod automat cand merge acolo.Numai daca spune, da merge singura, nu o insotesti. In primul rand catrebuie condusa si-n al doilea rand, poate i u cred ca ea e mai stilata, ca vede a tu nu ai experienta cu fetele si-i place sa faca putin misto de tine. Dar nu la modul grosolan. Celelalte impresii sunt total false! Mai bine ai grija cum te comporti cu ea, decat s-o banuiesti ca ar dori sex intr-un wc public.

| Liviu a răspuns:

Nu fii fraier'
Vezi ce vrea fata'
poate are fantezii happy
Daca tu nu ii " pui paie pe foc "
Nu faci nimic'
Dai bataie intra cu ea in W. C
Sa faci bine sa ai si cateva gume la tinehappy

| vlad24tm a răspuns:

Sunt de acord cu ATHOS du-te si verifica dar fi sigur ca ai prezervativwinking nu se stiee oricum nai ce pierde. adica ba da ai virginitateawinking