| dragutza_1869 a întrebat:

Ce faceti voi daca iubitul vostru va spune o minciuna? da o minciuna asa, mare si care ofenseaza.astept,pup*

Răspuns Câştigător
| abc123_5207 a răspuns:

Vorba aia : Sentimentele sunt mai importante decat un cuvant spus aiurea, in sensul in care oricine mai minte sa iasa din anumite situatii, sa fim seriosi... tu niciodata nu l-ai mintit ca sa iesi dintr-o situatie mai delicata? Nimic nu e suficient de rau intrucat nu poate fi iertat, oricine greseste, daca arata ca ii pare rau cu atat mai mult ar trebui sa-l ierti, cateodata dintr-o minciuna se ajunge la o cearta foarte mare, si daca te gandesti nu prea merita, gandeste-te bine, poate chiar ii pare rau, si daca nu, fa-l sa-i para, vorbeste cu el, asa e cel mai bine, succes big grin

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Il iau la bani marunti. Asta evident daca imi dau seama ca ma minte. Nu am de ce sa-l sa iasa basma curata, mai ales daca este ceva legat de inselare, eu pot spune ca sunt foarte geloasa... asta e firea mea. Asa ca...

| Ririru a răspuns:

Buna.

Cu siguranta i-as cere explicatii, multe! De ce a facut`o?happy
Dar depinde si cu ce m-a mintit, m`as supara, as sta asa pana mi-ar dovedeti ca`i pare cu adevarat rau.

| shtephie a răspuns:

Nu ar mai avea ce sa discute cu mine! Minciuna nu iert!

| DeEa_8789 a răspuns:

L-as parasi

| KissStarDee a răspuns:

Eu, m-as supara pe el deoarece sunt foarte orgolioasa si daca vrea sa mai fim impreuna v-a trebui sa ne spunem tot adevarul, sa nu existe minciuni, altfel relatia nu v-a functiona, daca nu va simti ca esti suparata pe el de la o minciuna se v-a ajunge la mai multe minciuni chiar mai mari si se v-a sfarsi prin despartirea celor doi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma apuca toti dracusorii si nu e bine pentru el.
Pentru ca nu sunt eu sincera cu el ca el sa ma minta.