Mihaela31,
Desigur,păcat că nu mai e ce a fost anul trecut. Au venit trupe bune: Truda, Tiarra, Altar, True Mind. Acum ştiu că vin Luna Amară, Celelalte Cuvinte, Umbra, Kumm, Trooper (hip-hip ura!) şi probabil Cargo.
Pai.pune-ti intreabarea: ce te face sa te simti asa? sincer si eu patesc asta de foarte multe ori, dar nu imi place sa arat ce simt. Daca intr-adevar, te simti asa o lunga perioada de timp, nu ar fi rau daca ai discuta cu cineva apropiat sau un psiholog. Te pup :*
Mee - nu am nevoie de Psihologi e ceva trecator...
KrUeLlA - ai experienta? poate imi arati sau am indrumi cumva.
Unii mai facem si sex nu mergem pe "labuta"
Am patit-o si eu.a durat mult dar chestia e sa nu stai singur suna`ti iubita sau prietenii, iesi pe afara. incearca sa stai cat mai putin timp singur sau daca stai, dormi sau uita`te la ceva care sa te incante . Bafta
Da,avem aceeasi stare, desi nu-mi vine usor sa si recunosc lucrul asta.Si,stii de ce? Aparent,nu am nici un motiv sa ma simt asa,nimic nu ma supara, nimic nu ma deranjeaza.Pot sa-i ajut si eu pe ceilalti, dar nu si pe mine...Nu pot explica si nici remedii nu caut.Beau cafea, fumez si astept sa treaca. Apatica.
Du-te la Top T, în seara asta, mâine sau duminică. (Festival Rock, ediţia a 27-a).
Locaţie :Buzău, Casa Tineretului.
Preţul unui bilet e 20 lei.
Baftă!
Toate trec atata trebuie sa stii nu te mai gandi la cei rau ca isi faci sange rau
Incearca sa fii tu... daca faci asta o sa te simti mult mai bine, daca esti suparat fii suparat sa zambesti atunci cand iti vine sa plangi nu e solutie...incearca sa iesi p afara fa schimbari, experimentaza lucruri noi, la mine are efect:p
Inca se mai tine TopT in Buzau? :-o
Habar nu aveam...am fost si eu pe la editiile 13, 14 si 15
SheIsCrazy întreabă: