| Intelligence a întrebat:

Ce faci atunci cand chiar si la 8 luni de la despartire simti ca acel baiat e jumatatea ta pentru totdeauna?
Oare e firesc sa simti atat de PUTERNIC,faptul ca doar el iti va fi sot, desi sunteti despartiti?
Cu asta ma lupt eu zilnic..Au trecut luni intregi si l-am purtat in gand si suflet.el s-a intors,acum vorbim normal,dar eu simt ca el e jumatatea mea, poate pentru ca imi doresc foarte mult sa fie?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

L-ai iubit destul si inca ti la el, eu patesc ceva similar ca simt o atractie imensa fata de o tipa care e o mare curva si tot nu uit de ea; oricum evit sa o vad si imi continui viata cu acel gand stresant care ma mai necajeste in ocazii spontane.

| DeeaMarry a răspuns:

Nu iti mai face atatea griji. Daca el trebuie sa iti fie sot, nu are nicio sansa sa scape!hee hee
Eu cred foarte mult in destinul creat de Dumnezeu.

| Liviucu a răspuns:

E placut sa intalnesti si astfel de fete care iubesc cu inima si nu cu ochii pe portofel. Daca a revenit e un semn foarte bun, asta inseamna ca nici el nu poate trai fara tine... Daca il iubesti, nu trebuie sa mai permiti inimii sa sufere, de aceea recomand o discutie serioasa cu el. Intreaba-l ce mai simte pentru tine iar la final spune-i tot si elibereaza-te. Depinde foarte mult de raspunsul lui pentru ca de fapt cartea e la el iar tu ai doar o fila din ea. Daca el te va refuza si nu va mai vrea relatie cu tine atunci nu ai ce face. E greu cu dragostea dar mai greu e sa suferi pentru ea atunci cand celalalt nu te iubeste la fel... sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa simteam si eu si mi-am pus intrebari mult timp ( cam 3 ani ) pana am vorbit dupa ceva ani si am acceptat sa iesim.
Toate bune si frumoase doar ca ne certam al naibi de rau din cauza geloziei lui.
Poti incerca sa te impaci cu el, dar daca era sa fie el "alesul" nu va desparteati sau macar va impacati la scurt timp.

| Nicux1 a răspuns:

Pai de ce v-ati despertit, ceretiva iertare si daca el nu e in stare fa tu primul pas, daca stai cu mainile in san nu o sa rezolvi nimic.Intreaba-l daca mai simte ceva pentru tine sau daca vrea sa va impacati, daca zice nu fa-l sa regrete.Adica nu-l mai baga in seama pe el ci pe alti baieti, dar nu prea aprins ca dupa aia crede ca ca pe altii.

| Nicux1 a răspuns:

Daca e vorba ca te-a inselat sau ceva de genul, atunci zi pa.

| Patricia96 a răspuns:

Se vede ca-l iubesti sad
Uite, spune-ti mereu in gand:trebuie sa fie al meu! ai sa vezi ca dorinta ti se va indeplini

| blueSky_3324 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine, dar mai ales pentru sufletelul tau! Daca il iubesti atat de mult chiar si dupa 8 luni de la despartire, de ce nu vorbesti deschis cu el, explica-i ceea ce mai simti inca pentru el si poate cine stie.o sa va impacati!, by the way, dar de ce ce v-ati despartit? Ca daca a fost din vina lui si ti-a gresit flagrant si de neiertat, atunci n-ai de ce sa te mai impaci cu el. Sper ca te-am ajutat! Have a nice day!

| allynNa20 a răspuns:

Daca el are pe altcineva acum si daca crezi ca il iubesti asa de mult mai bine il lasi pe el sa decida, dar... daca din gesturile lui iti dai seama ca ar mai vrea o sansa, nu stiu... incercati sa vorbiti si despre asta.
Stiu si eu cum elaughing Simt "fiorul" asta pentru un baiat de 3-4 ani si nici nu am fost cu el vreodatasadSper sa-mi treca la liceu...

| vlad20002 a răspuns:

As zice sa va impacati

| sarbucristina a răspuns:

Te inteleg stiu si stiu cum estesad.Si eu am trecut prin asta,de un an de cand il cunosc tot nu mi-l pot scoate din minte si din inima,tin la el enorm de mult.
Imi pare rau pentru tinesad.
De ce nu incerci sa vorbesti cu el si sa ii spui ca inca nu l-ai uitat si inca mai ti la el,poate ca si el inca mai tine la tine dar nu vrea sa iti arate, poate te astepta pe tine sa faci acest pas si sa ii spui. Daca spui ca s-a intors poate ca este un semn si poate ca in curand veti fi din nou impreunahappy.
Incearca sa comunici mai mult cu el, sa va distrati, sa faceti lucruri care le faceati si inainte sa fiti impreuna, lucruri care va pot apropia din nou si poate ai norocul sa fiti impreuna. Poate ca el este predestinatul pentru tine, cine stiehappy.
Iti doresc succeskiss