anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faci atunci când eşti trădat? Trădezi şi tu sau ierţi? Dacă de exemplu cel mai bun prieten al tău filtrează cu altă fată şi îi vorbeşte numai de tine (te bârfeşte şi zice lucruri rele) iar aceea este de acord, discuţia continuă şi tu afli, care-i comportamentul tău în acel moment? Calm sau nervos? O să poţi ierta pe acel băiat chiar dacă el insinuează că încă ţine la tine şi a fost doar o simplă greşeală?

7 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Prieten? Cei drept, nu poate sa-ti faca rau un dusman, cat poate sa-ti faca un prieten.Iar daca unul ma tradeaza exista 2 cai.Ori il tradez si eu, ori il bat pana invata sa-si tina pliscul.Iertatul nu se pune in discutie.

| mona a răspuns:

In nici un caz nu ar trebui sa ierti si nu cred ca se cuvine sa l numesti,, cel mai bun prieten,, pentru ca ti e mai mult dusman, din moment ce ti la cineva nu faci ceea ce face el, nu te cunosc dar cred ca meriti cu mult mai mult

| heiii a răspuns:

As fi foarte nervoasa, nu l as ierta si cred ca m as razbuna pe,, cea mai buna prietena''

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Depinde,l-as intreba ce l-a apucat, as avea o discutie serioasa cu el sa ma lamuresc, l-as pune sa promita ca nu o va mai face. Daca se repeta ei bine .....atunci vai de acel "prieten" pur si simplu i-as spune " Draga X, esti un neserios, mi-ai promis ca nu ma mai barfesti dar nu te-ai ţinut de promisiune.Eu de prieteni barfitori si care nu isi tin promisiunea chiar nu am nevoie.Asadar,daca nu intelegi, valea din viata mea ". Asta spusa nu tocmai calmă si daca chiar nu intelege, ii trag vreo doua

| Love4Music a răspuns:

Ala nu ti prieten!

| anonima3389 a răspuns:

Nu.il ignori si mergi mai departe

| lungudragos a răspuns:

Iti iei o funie. sau te duci cu ciomagu dupa ala/aia

Întrebări similare