anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faci atunci cand iubirea vietii tale(relatie de 3 ani)de care te-ai despartit recent din cauza monotoniei si neintelegerilor decide sa plece definitiv in alta tara? Simt ca mi se separa sufletul.Stiu ca e mai bine pentru el ptc aici nu are pe nimeni si nimic. A ramas in tara pentru mine si a venit la facultate pentru mine sa ne facem un viitor ca eu sa nu fiu doamna inginer (boss in casa) iar el livrator de pizza.Sentimentele mele s-au stins recent cand am zis GATA NU MAI SUPORT. Am mai incercat sa iesim, sa ne sarutam, sa ne comportam ca si cum am fi in relatie, ba chiar sa o facem, insa am realizat ca nu mai simt nimic. E un om minunat in general,ca nu a stiut sa tina o fata langa el e altceva. Am avut o legatura super speciala, mi-a fost cel mai bun prieten inainte de toate astea de-aia a durat atat si ne-am inteles (un timp).
Nu stiu ce ar trebui sa fac. Simt ca ma dezbin. Ma asteptam ca macar la o cafea sa mai iesim din cand in cand, sa ii mai pot da un "buna cum mai esti?" Deci chiar nu stiu. Ma gandesc ca poate voi regreta insa simt ca indiferent cum va iesi treaba asta, eu nu m-as putea vedea intr-un aeroport fara sa ii sar in brate si sa il sarut cand il vad, indiferent daca as fi cu altcineva. Avem o legatura prea puternica si probabil ce am avut noi nu va avea nimeni. Nu pot explica.Iar acum ma gandesc"da ba fetito da ai pierdut sentimente, nu mai simti nimic."

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E normal ce patesti, lumea se schimba vremurile se schimba. Legaturile sentimentale nu mai sant asa bune ca in trecut. Nu uita ca sant multi romani care trateaza rau femeile si cel care a plecat poate nu a fost violent cu tine pentru ca eu nu stiu dar daca era cinstit si educat ai dat cu picioru in balta. Altu te poate trimite la trafic sexual fara sa vrei.

| Freya1 a răspuns:

Atunci cand ai simtit ca este monotonie trebuia sa comunci cu el, sa mai schimbati ceva sau sa luati o pauza nu sa va despartiti de tot. Daca tot nu stie sa tina o fata langa el, tu de ce mai vrei inca sa fi in preajma lui?
Cred ca te minti singura, ori vrei sa il ti caldut dar sa fi tu libera ori inca mai ti la el. Vorbeste cu el daca tu crezi ca mai poti sa ai o relatie cu el si poate reluati, daca nu lasa-l sa plece si refati viata.

| SkyPilot a răspuns:

"nu a stiut sa tina o fata langa el"
O relatie este intre doi oameni; nu numai el nu a stiut sa te tina langa el, nici tu nu ai stiut cum sa ii spui ce iti doresti si sa faci ce era de facut ca sa il pastrezi si sa faci relatia sa mearga. Monotonia apare datorita ambilor.
Din ce povestesti, el a facut sacrificii pentru tine, a incercat sa se ridice la un nivel la care poate ca nu ar fi aspirat fara tine. Nu vei mai gasi usor un astfel de om.
Il inteleg ca vrea sa plece. Nu numai ca nu are pe nimeni si nimic sa il tina, dar are amintiri cu tine care, dupa ce v-ati despartit, dor. Daca pleaca nu cred ca il vei mai vedea vreodata.
In locul tau, eu as incerca sa imi fac ordine in ganduri si in sentimente si as face pe dracul in patru ca sa il fac sa ramana cu mine. Inca odata iti spun, nu vei mai gasi un astfel de om! Iar daca il readuci langa tine, fa tot ce depinde de tine sa va fie bine!

| Hammurabi a răspuns:

Scuză-mă, dar ce-ai fi vrut?
Să stea toată viața la dispoziția ta ca să mai poți ieși cu el la o cafea când ai chef? laughing))))
Dacă ai renunțat la el pentru că nu mai simțeai nimic, de ce nu-ți vezi de viața ta? Ce rahat e ăsta, să-ți pară rău după cineva căruia i-ai dat cu șutul?
Iar afirmația cu "nu a știut să țină o fată lângă el" e de o ipocrizie debordantă. laughing
Chiar nu mai vreau să scriu în continuare ce gândesc pentru că nu vreau să te jignesc.
Nu e nimic greșit că te-ai despărțit de el. A fost alegerea ta.
Greșite sunt reacțiile pe care le ai acum.

| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

De ce ar fi gresite reactiile ei? Sunt perfect normale

| Hammurabi a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi mie nu prea mi se pare normal, odată ce ai părăsit pe cineva, să mai stai să atârni că vai ce regret și de ce pleacă că dacă mai voiam să mă întâlnesc cu el. laughing

| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

Intelege din altã perspectiva daca ai o prietena pentru care nu mai simti nimic, si dintr-o datã se transforma in ditamai bunãciunea si isi pune si silicoane simti cum tii se rupe sufletul dupã ea.laughing

| SilentRain a răspuns (pentru Hammurabi):

Era baiat bun si aveam o conexiune speciala, de aia m-am despărțiți de el laughing))
Nu pot să înțeleg femeile, nu pot, nu pot!
NU LE INTALEG!

| Hammurabi a răspuns (pentru SilentRain):

laughing)))
N-ai înțeles?
Nu mai simte nimic.
Doar că se dezbină. laughing))
Mi s-a întâmplat și mie odată să simt că mă deșir... laughing

| SG1995 a răspuns:

Mergi la psiholog, îți revezi de viață, vei da de alta.

| Plato a răspuns:

"Iubirea vietii tale" laughing Cu "iubirea vietii tale" nu poti sa simti monotonia. "Nu mai simt nimic" dar totusi e "iubirea vietii tale". Controversata mai esti, pacat ca "nu a stiut sa tina o fata langa el". M-ai amuzat copios. Deci, sa facem un rezumat: tu esti exceptionala, nemaipomenita, inteligenta, frumoasa, mai esti si "boss", iar el, "iubirea vietii tale", e un ratat fara prezent si viitor, pe care il iubesti dar pentru care nu mai simti nimic, fiindca a fost prost ca a pierdut bijuteria de fata pe care o reprezinti. Absolut fascinant.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Om destept bine ca si-a bãgat picioru in ea gagicã si servici si a plecat.