anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faci atunci cand nu ai chef de nimic, si esti trist, iar in acel timp se holbeaza la tine mai multe fete, care nu prea iti plac?

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cand esti trist atragi privirile fetelor urate numa belele iti vin in cap dar daca stii sa fi fericit viata se poate schimba.

| wolder a răspuns:

Pe fete daca nu-ti plac le ignori. Cauta una pe placul tau.
Si daca n-ai chef de nimic, dormi si cand te trezesti poate ai chef de-un film, o melodie, o plimbare, orice.
Si tristetea asta are si ea un motiv.

| RAY a răspuns:

Nu isi plac pentru ca ai o gandire bazata pe respingere

| RAY a răspuns:

Logic ca da, uite un exemplu simplu priveste 2 imagini indentice dimineata si seara sa vezi diferenta dar dimineata sa fi vesel, respingerea o face creierul tau daca faceai biologie stiai

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Îmi bat joc de ele (asta dacă şi merită).

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Păi dacă tipele ar fi genul de fiţoase şi altele ar merita-o, zic eu, şi m-aş şi distra pe deasupra. Oricum, de ce le-ai adus în discuţie dacă nu vrei să faci nimic cu ele?

| Danysan a răspuns:

Poate esti tu mai dragut asa cand esti trist aww laughing.Si de aia fetele se uita la tine -ia vezi poate te abordeaza vre-una.Sa imi zici si mie daca tine -ca sa probez si eu :-p.

| Exilee a răspuns:

Dar ce ma omule, daca nu-ti plac fetele (probabil din cauza aspectului fizic...) asta este un motiv sa te izolezi de lume si sa nu accepti sa discuti cu ele? Tu vorbesti numai cu persoane care au un statut social ridicat?

| NuMaContrazice a răspuns:

Te duci acasa, unde-i liniste si asculti muzica/te uiti la un film / dormi.A doua zi esti ca nou big grin

| JustMe34 a răspuns:

Cred ca e naspa, dar nu e prea clara situatia ta.
1. daca esti intr un loc si multe tipe se uita la tine, esti trist si nu le suporti-> pleaca de acolo sau vorbeste-le urat.
2. daca esti la tine acasa dormi, insa nu prea isi au rostul fetele
3.ramane varianta asta cand pur si simplu le ignori, asculti muzica la casti sau incerci sa le enervezi cumva
Insa viata e frumoasa, o sa apara si fete dragute care sa se uite la tine.

| RAY a răspuns (pentru JustMe34):

Ai dreptate

| JustMe34 a răspuns:

Citez "se holbeaza la tine mai multe fete, care nu prea iti plac".tu ai gandit macar cand ai scris raspunsul?

| AlexBytheway a răspuns:

Du-te la baie si da`o pe laba.