| Poinsettia a întrebat:

Ce faci atunci cand nu mai ai subiecte de discutie cu prietenul/prietena ta si cum depasesti aceasta problema?
Promit fundita pentru cel mai folositor si inteligent raspuns. Mersi.

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Cauţi alte subiecte de discuţie, sunt atâtea despre care poţi vorbi despre orice vezi în jurul tău sau dacă te uiţi la ştirile de la ora 5 te asigur că ai să ai mai multe subiecte decât vrei laughing. Spune-i şi ei/lui despre problema asta şi împreună o vezi rezolva. Baftă!

5 răspunsuri:
| ElenaMaria a răspuns:

Ar trebui sa va dedicati ceva timp voua.Sa vedeti care mai sunt sentimentele.Incercati sa aveti o zi cum erati la inceput.Plimbati-va prin oras vorbiti de cum era la inceputul relatii, aduceti-va aminte de primul sarut, primul "Te iubesc". Fa in asa fel incat sa fie o zi speciala.

| ToxxxxxyiLiycKxKxKx a răspuns:

Pai treaba e foarte simpla.lipsa noului atat in pat cat si in viata de zi cu zi duce la monotonie.care daca nu e rezolvata la timp se poate destrama relatia.asta e parerea mea

| anonim_5778 a răspuns:

Povestim amintiri din copilarie, ce prostii mai faceam, cat de frumos era pe vremea aia... ori un film bun pe care l-am vazut, gasesti tu cevawinking

| Roxynutza_7660 a răspuns:

Incerci sa faci ceva nou cu el. poate chiar iesit din comun. ceva care sa va distreze pe amandoi. d exemplu: ( dk esti mai mare, plecati impreuna cu cortul la mare, munte etc. pentru o zi, douawinking ) invita-l la un film.invita-l la u acasaa faceti ceva dulce (prajituri, clatite) impreuna, jucati-va ca doi copii.nu stiu ce sa mai zic big grin

| dory22 a răspuns:

Tot aceleasi sfaturi vad peste tot, faceti ceva nou... si daca nu are cum sa mearga in excursii sau deja stau impreuna si se cunosc ff bine ce nou mai poate sa faca? eu stau impreuna cu iubitul meu si desi as vrea sa facem ceva nou, habar n-am ce. el vine obosit de la lucru, nu putem iesi numai duminica, si el oricum nu e cu iesitu afara. si atunci mai e vreo solutie? nici nu vreau sa facem ceva doar ca asa vreau eu, sa vrea si el. as vrea sa vina totul de la sine... simt ca nu prea mai avem despre ce sa vorbim, nu stiu ce sa credsad