| gheorghina a întrebat:

Ce faci cand esti indragostita de un profesor?

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Au fost atatea cazuri in care profesorul s-a casatorit cu una din elevele sale!
Nu renunta! Depinde ce varsta ai insa, si trebuie sa te placa si el!
Eu stiu un caz cand ea era in liceu, clasa a 12 a si dupa ce a terminat liceul, a luat-o de sotie, divortand de sotia lui!
Dar nu e singurul caz!

43 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Iti bagi mintiile-n cap si-ti vezi de treaba taa! si fi atenta k daca esti cu capul in nori la materia ~distinsului domn profesor~ nu poti sa pricepi nimic.mai ales daca preda matematica sau info sau mai stiu eu ce?! eu zic ca tu singurica sa-ti spui gata! asta nu e pentru mine! poate ca tot liceul suspina dupa el, insa tu impune`ti k n-ai voie sa ai sentimente pentru el! nu e voie! spune tare! off.asa se mai intampla... dar cand o sa aflii ca este insurat o sa-ti treaca happy
mult succes in a reusi a-l uita pe domn` profesorwinking

assiris
| assiris a răspuns:

O lasi balta, sunt atitia tineri in jurul tau..., ai putea sa-i fii fiica

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Am avut si noi un profesor, foarte tanar si care arata foarte bine, care in prima ora deja - dupa ce s-a prezentat - a subliniat faptul ca este casatorit si este foarte fericit... Aviz amatoarelor!
Oricum la materia lui toata lumea invata numai de dragul lui pentru ca materia (tehnologia materialelor) era extrem de neinteresanta pentru fete. Este un moment in viata oricarei fete cand admira un profesor sau un adult, prieten, ruda... Se creaza un fel de ideal... Asta nu inseamna ca il si iubesti. In fapt nu poti sa iubesti pe cineva pe care nici nu il cunosti si iti place in fapt doar ca aspect... sau dupa cum crezi tu ca este...

mira
| mira a răspuns:

Transformi iubirea in respect. Daca n-ai nicio sansa este mai bine sa nu -ti dezvalui sentimentele nici macar din priviri.Fii mai demna si mai stapana pe sentimentele tale. Mira

| andreutz a răspuns:

Pai ai 2 variante... dragoste sau sex big grin

| LuS[z] a răspuns:

Poate nu esti indragostita de el...adica poate doar il admiri? cred ca ar trebui sa iesi cu cei de varsta ta(no ofense).
poate il vei uita

| Elena0210 a răspuns:

Incerci sa-l uiti!

| ^_^just*me^_^ a răspuns:

In primul rand asteapa si nu te pripi, e o diferenta foarte mare inte a admira si a iubi pe cineva.Peste vri-un an poate uiti si nici macar nu iti mai amintesti bine cum il cheama...

| claudiarebecca a răspuns:

Salut. tin minte dilema mea de cand aveam 5 ani si i-am zis mamei ca m-am indragostit .de un tip care era cu mult mai mare ca mine. raspunsul ei - foarte bun de altfel a fost ca - nu il iubesti, ci il simpatizezi - asta inseaamna ca ai o admiratie pentru acea persoana... e un sentiment asemanator cu iubirea.

| rina a răspuns:

Daca e casatorit, renuti categoric! dar daca nu, atunci nu renunta! chiar sunt foarte multe cazuri, in care profesorul se casatoreste din dragoste cu una din elevele lui.(exemplu: parintii mei)bafta!

| J7anine a răspuns:

Il intrebi daca nu da meditatii...

| pppaaauuulllaaa a răspuns:

Incerci sa il uiti ca nu poti sta cu un profesor
gaseste pe unu pentru tine:*:*

| LittleZyzy a răspuns:

Renuntihappy

| jamesbond a răspuns:

Spune tuturor coleglor tale asta, te vor sfatui cel mai bine

| eumi a răspuns:

Faci sedinta cu parintii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wow
pai depinde diferenta de varsta
daca el e tanar incearca sai faci ochi dulci
dar daca e prea mare diferenta de varsta e mai najpa:-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te faci ca nu esti indragostita si iti vezi de treaba. Ii vei crea probleme la scoala, acasa si nu cred ca asta vrei. Daca iubesti pe cineva ni ii faci rau! Sa stii ca toate fetitele cand sunt mici vor sa se casatoreasca cu taticul lor, cand ajung la scoala se indragostesc de un profesor. Nu esti nici prima nici ultima. Oricum, gaseste-ti un baiat de varsta ta si distreaza-te!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ar fi mai bine sa incerci sa nu te mai gandesti la el...Uite.cazul meu... e unul.nu stiu, personal deja cred ca e o tampenie, o prostie din partea mea.nici nu stiu cum am ajuns pana aici...Il iubesc in toata puterea cuvantului pe .proful meu de istorie... Da, foarte aiurea.Este considerat insuportabil de majoritatea, si am ajuns la concluzia ca sunt singura care are o parere pozitiva despre el...Cand am realizat ce se intampla am zis ca e o prostie...Mai apoi am ignorat ce tocmai se nastea in mine si mi-am continuat viata.Acum cand il vad ma cuprind fiorii, nu mai sunt in stare nici sa ii raspund la ora(desi am fost prima eleva remarcata de el din clasa la prima lui ora cu noi)...stau ca o neputincioasa in banca si ii zambesc sau las privirea in jos si astept sa se sune.Eu nu sunt genul de fata care e timida, admiratia stiu ce e.simpatia la fel...capriciile la fel...Proful nu e insurat, si pe deasupra, ca sa ma faca sa-mi bag unghiile in gat, se mai si uita insistent la mine intr-o vreme.Ma framanta gandul ca n-am ce face...nu-i pot face rau. Nu as vrea asta. Dar nici sa sufar nu mai vreau. Tin sa iti zic ca am ajuns sa trag chiulul la greu de la orele lui pentru ca ma doare simplul fapt ca-l vad si ca stiu ca nu se poate...sadHuuuuurts crying...Ma simt ca o proasta. Poate chiar sunt o proasta... mi-as dori sa am curajul sa incerc ceva dar nu vad nicio metoda...happyIn fine...ideea centrala:cauta repede un iubit de varsta ta si muta-te de la scoala.sau in alta clasa.sa n-ajungi ca minehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Eu traiesc o povestioara de iubire sau ce o fi cu proful meu de...curs(pentru ca sunt la faculta). Aici lucrurile merg mai repede pentru ca esti majora.In liceu eram innebunita dupa proful de info si chiar ii sugerasem ca as fi indragostita "de un barbat inaccesibil". Ai putea sa iti abordezi proful preferat sub pretextul ca nu ai incredere in nimeni sa spui problemele tale si k tu crezi ca el poate sa iti dea un sfat. Povesteste-i despre "EL", un "EL" oarecare, pana la urma el isi va da seama despre cine vorbesti tu si o sa reactioneze cumva (fie se face ca ploua si de fapt ninge, fie iti intra in joc, ceea ce e putin probail dar macar sti ce ai de facut). Oricum parerea mea e k o sa iti schimbi proful adorat.Eu l-am schimbat in facultate, desi diferenta de varsta la noi e f mare ne intelegem bine si ne ajutam reciproc.Mult succes. Fetelor va dau un sfat general : dupa ce terminati liceul si proful nu mai poate sa va arda la note fiti rele si luati-l direct, asta daca va mai intereseaza k e posibil sa vi se para aiurea cand mai cresteti.Mult noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in aceasta situatie...si sincer as dori si eu niste sfaturi...sunt pana peste cap indragostita de un prof.si banuiesc ca el si-a dat seama de sentimentele mele...( motivele sunt multe.si nu as vrea sa va plictisessc enumerand) dar am observat k pe el nu-l deranejaza... din contra...chiar ma atata... ce sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt indragostita nu face nimic incearca sa il uiti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimik...pur si simplu astepti clipa cand ai sa-l vezi din nou...stiu e f greu ....sad ...mai ales daca e insurat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic... pur si simplu astepti clipa cand ai sa-l vezi din nou...stiu e f greu...sad ...mai ales daca e insurat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt indragostita de un prof...
dar incerc sa-l uit...
ce-l mai tare ...ma doare ...cand il vad in fiecare zi ...si stiu ca e casatorit...sad...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie-mi place de profu de religie... e casatorit. e cel mai cuminte om posibil, vorbeste atat de frumos... e modelul meu.il admir foarte mult... tin mult la el. dar e prof de religie si e casatorit...

daca nu este casatorit nu are nimic.varsta nu conteaza, pana la urma Iubirea invinge totul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depeinde de varsta... daca chiar ti la el si el la tine nu renunta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt indragostita de un profesor.pare aiurea dar e adevarat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu cum e! naspa tare! eu sunt indragostita de proful de educatie fizica si eu as vrea sa afle sunt in generala a 8-a! naspa nu? am o prietena care numai ea stie despre el:Xe asa de frumos ochi albastri ca mine! dar ce pacat ca e super mare! sunt cu capul stiu dar inimii nu-i poti porunci nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine in scoala este un profesor de 22 ani si este indrafostit de o fata din a 10 i-a propus intilnire ia a acceptat si acum vin de mina la scoala au lasat birfele si el spune ca cum termina ea de invatat o ia de sotie, asa ca nu ezita daca te place si il placi si aveti virsta potrivita succes...

Întrebări similare