Au fost atatea cazuri in care profesorul s-a casatorit cu una din elevele sale!
Nu renunta! Depinde ce varsta ai insa, si trebuie sa te placa si el!
Eu stiu un caz cand ea era in liceu, clasa a 12 a si dupa ce a terminat liceul, a luat-o de sotie, divortand de sotia lui!
Dar nu e singurul caz!
Pai si eu sunt indragostita d un profesor, si anume proful de sport c a fost anul trecut la noi in scoala:X:X:Xacum nu mai e si pot spune ca plang foarte mult dupa el! a facut special un an din viata mea si nu pot sa-l uit, faza cu uitatul e o prostie, mai intai trebuie sa aflii daca si el tine la tine. el a aflat d sentimentele mele si nu a fost deranjat deloc, ba chiar in fiecare ora, pot spune ca numai eu existam pentru el! ma lasa sa fac ce vreau eu! se uita la mine cu drag, si mi-am dat seama ca tine la mine! chiar si diriga a vazut si a stat d vorba cu mama mea la o sedinta cu parintzi, spunandu-i ca mai bine sa incete cu el pentru ca s-ar putea sa fac sex cu el sau altceva! (diriga mea e mai dusa)mama mea sa facut surprinsa si suparata de fata cu diriga, dar cand a ajuns acasa mi-a zis: ma bucur ca esti fericita si si el te place, mi-a zis doamna diriginta ca tot timpul cand esti in curte se uita dupa tine pe geamul cancelariei!
acum pot spune ca totul este o amintire, intru in sala in vad pe profesorul cel nou, izbucbesc in lacrimi si ies afara din salachiar azi m-am gandit ca nu l-am mai vazut de atata timp, si l-am vazuth la mine in cartier:X:Xam vb cu el, l-am luat in bratzee si am fost cea mai fericita din lume pentru ca si el mi-a raspuns sentimentelor mele:X:X:X dar eu si colegele mele suntem sigure ca el nu ma uiat si intr-o zii voi fii cu el!
Si eu sunt indragostita de un prof...sunt la facultate si dureaza din anul 1.credeam ca peste vara o sa-mi treaca dar acum e mai naspa.tot timpul cind il vad incep sa tremur, ma pierd de parca as avea 10 ani! si asta e- dragostea intre prof si eleva/studenta -exista.mai cunosc si cazuri(chiar citeva )de finaluri fericite.in rest ceea ce ma priveste pe mine, totusi o sa-mi fac curajul (sau poate tupeul )sa-l invit la o cafea(ne-am mai intilnit si am discutat si in afara universitatii). si tie iti sugerez sa nu ceri sfaturi -sa- uiti sau nu sau ce sa faci.mai bine ar fi sa incerci sa te lamuresti singura cu ceea ce simti cu adevarat si sa cauti cea mai buna solutie care te-ar avantaja si pe care ai avea curajul s-o expui in realitate! iti urez doar succes si totusi este un plus in chestia asta-peste ani(daca nu-ti reuseste nimic)o sa-ti aduci aminte cu placere de dragostea asta si de anii de liceu, probabil. VB
Am avut o relatie cu proful meu de psihologie, o poveste de viata foarte asemanatoare cu filmul,, dragoste nebuna,, locura de amor.in clasa 10 m-am transferat la un alt liceu, am inceput anul scolar, am cunoscut profesorii si noii colegi.la psihologie aveam un alt profesor dar apoi a facut schimb de clase cu un coleg.proful a plecat dupa 3 saptamani si a venit el.mereu ma tachina la ore si-mi facea complimente.colegii au inceput sa spuna ca profului ii place de mine.vedeau mai mereu ca el ia scaunul de la catedra si se aseaza langa banca mea.am inceput sa chiulesc cuprinsa de o frica si simtind ca se infiripa ceva in inima mea.am incepur sa-l iubesc nebuneste. in vacanta de iarna i-am dus dorul dar nu voiam sa admit ca da il iubesc si ca-mi lipseste. dupa vacanta, cand m-am intors la scoala si am continuat mereu sa-l evit spunandu-mi ca nu este etic sa ma incurc cu un profesor.mereu cauta sa fie in preajma mea iar eu incercam mereu sa-i dau peste nas raspunzandu-i taios la tot ce spunea.situatia asta a durat pana in februarie cand el ne-a cerut sa facem cate un referat pentru ultima nota pentru ca apoi se incheiau mediile, terminam primul semestru din cl a 10 a.am facut referatul iar cand am mers sa-l predau mi-a zis ca nu e bun ca mai am ceva de completat iar eu i-am raspuns urat spunand ca e la libera alegere subiectul si ajunge cat am scris. mi-a zis ca nu se piate, ca mai trebuie sa scriu ceva si mi-a cerut sa merg la cancelarie dupa masa sa-i las referatul.am plecat acasa iar apoi am revenit la scoala cu referatul completat, am scris 3 randuri si atat-l-am lasat si l-am salutat ca sa plec mai repede. el m-a oprit si mi-a spus ca vrea sa vb.am insistat spunand ca ma grabesc iar el nu m-a lasat sa plec spunandu-mi ca vrea sa vb.am ramas sa discut cu el in cabinet. mi-a spus ca am niste ochi superbi si sa-mi faca tot felul de complimente. eu ma topeam privindu-l in ochi. si ne-am sarutat.am inceput o relatie care a durat aproape 4 ani. ne intalneam pe ascuns si ne plimbam noaptea sub clar de luna departe de privirile indiscrete. am discutat si despre faptul ca ar fi corect sa am note pe merit si nu doar pe ochi frumosi, eram de acord cu el. povestea e lunga dar se termina. in filmul dragoste nebuna natalia ramane cu enrique, nu mai pleaca la studii in strainatate.asa se termina toate telenovele cu un final fericit dar in cazul meu se termina trist.parintii ma iau in strainatate sa-mi fac facultatea, el vine dupa mine.eu cer parintilor sa ma lase sa ma intorc in ro iar ei nici nu vor sa auda de asa ceva.ne-am despartit in strainatate. el s-a intors acasa, eu sunt tot departe.
Sincera sa fiu si eu sunt intr-o situatie aseemanatoare dar nu cu un profesor ci cu un baiat din cartier are ochi verde spre albastru si este blond sabt ibdragostita de el pana peste cap ce sa fac? am doar 11 ani si sincera sa fiu daca as fi intr-o situatie cu un profesor as afla ce varsta are daca tine la mine si daca parintzi sunt de acord asa ca incearca dragostea invinge totul
Pai iti psun ce fac si eu pentru ca sunt in aceeasi situatie la mine e mai dificil ca eu is a8a si el are 26 de ani...noi ne privim mereu zambin unul la altul, ne ciocnim accidental iar cand nu baga colegii de seama ma tine de gat ale alea:X:X depinde si ce materie preda la mine e fain ca preda sport... e mai naspa la celalte materii e mai inaccesibil mai ales daca e de mate nu pricepi nimic suuces si ps : asta nu cred ca e iubire mai degraba capriciu sau obsesie trece repede
Sincer eu sunt cu fostul meu prof de sport de la liceu acum sunt primul an la facultate la IEFS la timisoara am facut liceul sportiv si acolo ne-am cunoscut el e de asemenea in trecut a fost hambalist e foarte bogat, frumos, ochi ii are deun gri aproape albastri si blond e atat de frumos el are in momentul actual 24 de ani, eu 19 pana in 28 ianuarie cand e ziua mea de fiecare data imi face o surpriza un lantisor, bratara su ori ce alt ceva. Nu m-am culcat nici o data cu el fiindca daca nu vrei nu o faci si gata. Despre asta am vorbit in vara cu eldespre asta si a spus ca asta e decisia mea si o va rspecta. Deci nu te speria daca cineva iti spune ceva de genul. La mine nu a fost diferenta mare de varstra si am putut fi impreuna
Pai stiu ca esti draguta dar, wow!
Nu stiu ce gandesti tu dar oricum trebuie sa il uiti, poate doar iti place cum arata dar sa te indragostesti de un prof e grav! BANG!
Gandeste-te putin draguto! E probabil de 20 de ani mai mare ca tine! Esti draguta nu trebuie sa te uiti la unul de 36 sau cati ani are proful tau!
1.trebuie sa fii majora
2.cauta sa afli daca nu e insurat sau daca are prietena.
3.vezi daca exista subtilitati intre voi, daca se uita intr-un fel la tine, daca sta sa vorbiti pe sala, daca are curaj sa te scoata in oras
4.incearca sa fii cat mai pregatita la materia lui
5.nu te prosti in fata lui, nu ii fa din genite, vei fi penibila
6.nu povesti niciodata prietenilor/colegilor cat de mult il iubesti.s-ar putea sa te tradeze intr-o zi ca sa se razbune pe tine
7.incearca sa vezi daca are cont pe facebook.
8.fa-ti curaj si poarta o discutie sincera cu el
9.incearca sa afli mai multe despre el(pasiuni, carti, muzica, filme preferate)
10. daca nici unul din aceste lucruri nu merge, lasa-l balta. uita-l, nu merita sa suferi dupa el!
Mai sunt si cazuri de acest gen! Eu stiu ce inseamna, deci sa nu crezi ca spun tampenii! Poti fi indragostita de profesor! Trebuie sa te gandesti ca nu ai nici un viitot cu un profesor! Este mai mare decat tine probabil cu 10-20 ani sau asa cava,in primul rand! Apoi,oriqum nu se poate uita la tine! Eu stiu ce inseamna sa te priveasca mai mult timpi -in timpul orei ma refer si nu numai -,dar sa nu iti faci niciodata impresia ca te place! Gandeste putin la rece! Tu daca ai fi in locul lui te-ai uita la un copil? Clar ca nu! Posibil sa il iubesti! Dar,gandeste-te ca aceasta relatie nu ar avea nici un viitor! Aveti gusturi diferite, ganditi diferit, mai vrei si alte explicatii? Cred ca nu! Este suficient!
Sincer si eu sunt indragostita de proful de mate mi se pare un tip deosebit...este insurat de 1 an, dar din ce am vorbit cu el(vorbesc foarte deschis cu el, despre orice)nu sunt prea compatibil, si el nu o iubeste asa cum ar trebui!nu stiu ce sa fac, sincer, chiar daca iau meditatii de la el, chiar daca sunt singura la ora, parca nu am curajul sa fac ceva, sa ma apropii de el...desi din cate am vazut eu, el a incercat sa se apropie si a reusit(mai mult, sau mai putin)iar eu am devenit ceva mai detasata cand sunt cu el il ador!
linarkfts întreabă: