Incerc sa cred ca acele sentimente nu isi mai au rostu... iar sperata ca voi mai avea ceva cu el este egala cu 0
Incearca sa le inchizi intr-un sertar al timpului.Nu poti trai din amintiri si poate ce-i al tau e pus de-o parte! Trebuie doar sa privesti in jur!
Sa traiesti, sa te bucuri, sa fii receptiva la ceea ce este in jurul tau. Daca te iubea suficient sau lupta alaturi de tine sau iubirea voastra era mai puternica, erati acum impreuna, poate chiar si casatoriti.Lucrurile sunt delicate si trebuie sa lasi sentimentele tale sa se indrepte catre alti oameni. Cele care le ai deja pentru el, pastreaza-le in suflet, dar cu sinceritate, simplitate, fara sa te chinui si sa suferi la nesfarsit, caci nu e bine.Incearca sa iesi din carapacea trecutului, ce a fost, a fost.Sa avem grija de noi si sa ne bucuram de ce va fi.Curaj.E greu dar sper sa reusesti, daca nu, cere ajutor familiei (sora, mama, verisoara) sau unei dragi prietene, sa fie alaturi de tine fizic, moral, sa mergi cu nadejde inainte, nu e usor deloc ( iti spun din experienta), mergi la biserica sau la o plimbare sa te poti aduna sufleteste.Ganduri bune, ai grija de tine.
Cel mai indicat ar fi sa te obisnuiesti cu ideea. Va ramane mereu prima iubire, dar nu ultima.
Daca ai putina demintate, ai incerca sa o uiti. si sa iti gasesti pe altcineva, sau sa iti traiesti viata
Nu e nimic de facut.nu-i strica csanicia incercand sa-i aduci aminte de voi.ramai cu amintirea si nimic mai mult. imi pare rau si eu am trait astfel de momente stiu ca e greu si ca nu vei uita usor dar asa a fost sa fie.nu era sortit tie.incearca si alta relatie te va ajuta timpul rezolva tot.
Nu e nimic de facut.nu-i strica csanicia incercand sa-i aduci aminte de voi.ramai cu amintirea si nimic mai mult .imi pare rau si eu am trait astfel de momente stiu ca e greu si ca nu vei uita usor dar asa a fost sa fie.nu era sortit tie.incearca si alta relatie te va ajuta timpul rezolva tot.
Si pe mine ma ia cu furnicaturi cand stiu ca primul meu iubit se insoara, chiar daca nu mai tin la el. Poate am sa il rog sa ii fiu domnisoara de onoare...
Incerci sa uiti, daca este casatorit inseamna ca el nu te a iubit destul d mult.prima iubire nu se uita niciodata, este adevarat, dar nu ai ce sa faci in privinta lui.Incearca sa mergi inainte, nu inapoi, fa-ti o relatie si ia-ti gandul de la el.
Sora mea a trait o asa poveste,,,,, ce sa faci mergi mai departe cu capul sus,,, poate pentru tin e e altcineva mai bun. n-a fost sa fie,,,, te bucuri de cliprele frumoase dar sa nu traiesti in trecut prin amintiri,, fa-ti altele noi,,, ai grija de,, capul sus
Lasa amintirile an sertarul de la noptyera
trayeste prezentul si nu aty va parea rau pentru cea ce vey face an viitor
Va multumesc pentru sfaturi, poveste mea e foarte foarte complicata totusi, am fost impreuna aproape 5 ani si a fost si cu bune si cu rele ca orice poveste de dragoste, unii membri ai familiei lui nu au fost de acord, credeau ca nu sunt destul de buna pentru el care isi dorea sa devina preot, prietenii lui se dadeau la mine, era foarte influentabil si credea ce spuneau ei uneori desi totusi ma iubea mult a reusit sa ma indeparteze cu gelozia lui si am decis sa luam o pauza...erau prea multa lume impotriva noastra...am plecat in Anglia la matusa mea, am incercat sa imi refac viata dar el ma ''urmarea'' pas cu pas, inca il iubeam, am avut vreo 2 relatii care au esuat din cauza ca acesi barbati nu cautam ceva foarte serios si asa am ajuns sa sufar si mai tare...in toti acesti 5 ani cat sunt acum de cand nu mai suntem impreuna am tot tinut legatura, drumurile noastre se tot intersectau, el ma implora sa ma intorc la el dar imi era frica de unii membri ai familiei lui ca nu vor fi de acord plus ca parca eram oarba uneori, credeam ca nu il mai iubesc dar m-am inselat... a suferit enorm dupa mine, venea la mama mea acasa si o implora sa ne ajute sa fim iar impreuna, eu am fost foarte rece in tot acest timp icercand sa mi refac viata dar in sufletul meu il iubeam tot pe el...acum s-a casatorit desi sufletul meu imi zice ca tot pe mine ma iubeste...inca tinem legatura... sper ca nu v-am plicitistit...
Pissi aici nu e vorba de demnitate, e vorba de faptul ca inca il iubesc...si da am incercat sa imi refac viata, pur si simplu nu merge, dau numai peste neseriosi...
Rihhana1 întreabă: