Merigi mai departe, daca vezi ca nu-i pasa de tine. Mai are balta "peste", deci vei putea sa-ti indrepti atentia spre o fata care este ea atrasa de tine si vei vedea ca o sa uiti de cea care nu te vrea.
Ea va fi in pierdere, dar atunci cand isi va da seama, va fi prea tarziu pentru ca tu iti vei vedea de viata ta.
Nu merita sa suferi dupa cineva, daca acel cineva este indiferent, indiferenta "ucide" dragostea si asa vei putea sa te indrepti spre viitor.
Mult noroc si multa sanatate, dragostea va veni si in viata ta, atunci cand te astepti mai putin, este important doar sa stii sa "prinzi" trenul care trece prin "gara" ta.
Nu ai prea multe de facut in cazul asta. Daca mi ii pasa de tine e clar,nu o sa ai nici un viitor cu ea,ma refer la faptul ca nu o sa ai nici o relatie cu ea.E mai bine sa o uiti, sa nu te mai gandesti la ea si sa incerci sa nu o mai iubesti, sau sa o inlocuiesti.Nu merita iubirea ta...nu te merita.Nu cred ca are vreo vina ea, adica. poate nici nu stie daca o iubesti.Nu poti obliga pe nimeni sa te iubeasca.Inimii nu ii poti porunci.Ca sa nu mai suferi nu ai altceva de facut decat sa incerci sa o uiti.E dureros sa iubesti pe cineva caruia nu ii pasa de tine.Indiferenta doare cel mai tare. Sper sa reusesti cat mai repede!
Iubirea cu forta nu se poate.:-) eu zic sa cauti alta deoarece nu s-au bagat zilele in sac si poate o sa gasesti si o sa fii cu o fata mult mai draguta si mult mai potrivita pentru tine decat aceea fata.:-)
Iti zic eu) ma atrag baietii care imi acorda putina atentie- dar vezi nu prea putina- comunica cu prietenele ei si fii dragut cu ele- iar aleasa ta sa urmareasca toate astea si tu uneori zimbestei- cind simti ca te place un pic- vorbeste-i si. vezi si tu
capravesela14 întreabă:
Catalin180900 întreabă: