| iluvthejobros a întrebat:

Ce faci cand o persoana iti face curte iar tu nu ii dai atentie si dupa aia esti in limba dupa el, dar el s-a saturat si nu-ti mai da atentie? si tu il doresti? crying plz help crying(

5 răspunsuri:
| cossmy a răspuns:

Ce mi'as dori sa pateasca mai multe lume asa...

| cossmy a răspuns:

Multa*

| stresu a răspuns:

Asta e chestiune de orgoliu, ori iti place un om ori nu. Nu stiu cum brusc, dupa ce nu te mai cauta innebunit incepe dragostea. Te-ai invatat sa te caute si tu nimic si acum ceva lipseste. Clarifica-ti bine sentimentele inainte de a vorbi cu omul respectiv ca poate revine la sentimente mai bune si iti piere iar cheful.
Daca e pe bune, vorbeste cu omul, desi daca e foarte orgolios nu cred ca va vrea. Oricum iesiti in oras sau ceva sau cauta-l pe la scoala daca sunteti elevi, ma rog te descurci tu.

| ionutz2000 a răspuns:

Nici eu nu stiu asa se intampla si la mine numai ca stie ca o plac dar ea il place pe altu ajutati-ma si pe mine plszzzzzzzzz

| Nu conteaza a răspuns:

Owww am patit'o si eu... pai daca atunci cand iti facea curte tu nu-l placeai nu aveai de ce sa ii dai atentie acum poti sa vorbesti cu el, sa va intalniti si lucruri d-astea. Nu lasa timpu sa treaca! Se duce tot :-

Întrebări similare