Faci pe dracu-n 4 si o recastigi. nu o poti lasa sa se duca la vale. lupta pentru ce-i al tau, lupta pentru linistea, fericirea ta
Înerci să treci peste, să nu te mai gândeşti la el, probabil dacă v-aţi despărţit el nu ţinea aşa de mult la tine, nu te merită. Nu te mai gândi la asta, fi cât mai veselă şi încearcă să îţi găseşti pe altcineva.
Pai cam incerci sa treci peste. Nu stiu cum te simti, dar stiu ca si eu am simtit ca am pierdut dragostea vietii mele dar tot ce am facut ca sa imi treaca a fost sa vorbesc cu prietenii, si dupa ce am vazut ca ei inteleg prin ce am trecut brusc am uitat de "acea" fata. (a durat cam 2 luni la mine ca sa imi treaca)
Termini relatia, pui punct si mergi inainte cu fruntea sus!
Viata inseamna mai mult de atat!
Asa mi s-a intamplat si mie dar de mai multe ori.Dar de fiecare data aparea altul si altul.Pana la urma am gasit perechea.asa o sa fie si in cazul tau.
Nimeni nu poseda pe nimeni, asadar nu poti pierde ce n-ai avut... Cand iubesti cu adevarat iti doresti ca persoana iubita sa fie fericita, mai presus de propria fericire. Si daca a considerat ca e mai fericit (a) langa o alta persoana, respecta-i dorinta! Nu astepta sa se intoarca, cine te iubeste nu pleaca niciodata. Personal, am trecut prin multe relatii esuate, si nu de putine ori am considerat ca mi-am pierdut marea dragoste, dar nici macar nu o intalnisem si nici nu stiam ce inseamna cu adevarat. Dar am mai capatat experienta si cand am intalnit-o, am stiut sa o recunosc, sa o apreciez, sa o pretuiesc, sa ma daruiesc, sa ma sacrific...am invatat si sa dau, nu doar sa astept iubire etc "Ce a fost al meu, a fost pus deoparte si nimeni nu mi l-a putut lua"! Pace!
Lupți! Vezi dacă mai ai șanse, dacă nu, nu. Asta e. Nu e ultimul om de pe pământ. Te pup! :*
anonim_4396 întreabă:
RayKzor51 întreabă: