Te imprietenesti cu tine.Suferi cand vezi ca esti singur, dar in momentele grele in afara de Dumnezeu si pe o perioada scurta de timp parintii cine mai e langa tine?
Pe viitor sa incerci sa-ti alegi cu grija prietenii, iar cand acestia te-au dezamagit, sa consideri ca nu i-ai cunoscut vreodata.
Ce faci cand simti ca prietenii tai nu mai sunt langa tine si nu te mai poti baza pe ei?
● Iti faci altii, sau incerci sa te obisnuiesti cu asta. Si eu patesc la fel de multe ori, poate pentru ca nu gasesc persoanele potrivite, sau poate pentru ca majoritatii pur si simplu nu ii pasa.
Ce-i de facut acum?
●Pe mine ma ajuta sa-mi scriu sentimentele pe o foaie
Pe viitor?
●Viitorul e imprevizibil
Mi s-a intamplat de destule ori.
pur si simplu, n am facut nimic
am asteptat sa mi fac altii, dar pana la urma am inceput sa fiu la fel cu cei vechi
Vorbeste cu ei.
Spune'le ce simti.
Ce'i de facut? Sa gasesti pe cineva in care sa te increzi cu adevarat si sa fii sigura ca v'a fi alaturi de tine pana la adanci batraneti.
Succes
Fa ce am facut si eu! selectioneaza cu foarte mare grija pentru ca toata lumea in ziua asta te place si iti e alaturi cand ai banii cand nu mai ai si esti la necaz te lasa in pace! eu stiu ca am 5 preteni dar aia stiu ca nu m-ar lasa pentru nimic in lume decat 50 sa barfeasca
Totdeauna am incercat sa am prietenii pe care mi-am dorit si am reusit dar doar pentru o perioada mai scurta de timp.Nu stiu de ce dar poate datorita caracterului mei introvertit...de obicei nu sunt acela care intr-o relatie de prietenie sa deschida un subiect mai ales daca nu cunosc destul de bine acele persoane.
anonim_4396 întreabă: