Ma dau cu capu de perete pana imi revin la normal
Asa ca urmeaza si tu sfatul meu sa vezi ca functioneaza.
Pai.iti baty parintii la cap, pana ii bagi in mormant sa te duka in amerika.iti pui postere cu el in toata camera pana obosesty(ca sa treaca timpu mai repede)...cumperi fioecare revista in care apare. te uiti pe net ii cauti obiceiurile ce manaca catzy ani are faci documentare despre el. tot asa pana cand te plictysesty merge intotdeauna
Povestea vietii mele . Eu personal, nu fac nimic deosebit. Imi fac damblaua, ma uit la filme cu el, videoclipuri, ii ascult melodiile, daca e nevoie imi lipesc si cateva postere pe perete, cateodata se intampla sa mai scriu si fanficu-uri sau povestioare despre el sau sa citesc.
Si asta este o metoda buna sa gasesti o modalitate prin care sa te "descarci" de toata dragostea asta. Sper ca te-am ajutat.
Casti ochii cat cepele si te trezesti la realitate.
Vei uita cu timpul daca nu mai urmaresti activitatea vedetei respective.
Daca nu e justin bieber e joe jonas. nu te lua dupa rautatile altora. te pup
Am tupeu sa bat pariu pe 37284728 de miliarde ca e vba de justin bieber vrei sa stii ce sa faci? Da. te cu capu de pereti pana iti iese din cap ideea
Nimic. Odata cu disparitia sa din lumina reflectoarelor o sa uiti de acea vedeta.Parerea mea, sper ca am fost de folos
Dacă tu îl iubesti nu te lua dupa ce spune lumea... iubeste i visează pana ce iti trece..si daca nu iti trece ia irealitate legatura cu el fa tot ce pot sa iesi in evidenta... daca e vb de Justin Bieber e a fost impreuna u o româncă pentru aproape un an dar distanța ia despărțit
blackberryORstrawberry întreabă:
LauraaBlack întreabă: