| shocky2 a întrebat:

Ce faci cand te simti singur/a ?

Răspuns Câştigător
| Ирина19 a răspuns:

Visez happy

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Încerc să mă adun în gânduri ca să pot depăși momentul!
Pa, pa.

| gigiro a răspuns:

Ciudat, desi am fost singura la parinti, desi am fost mult timp singura, desi familia mea e departe de mine, desi nu am prietene, eu nu ma simt si nu m-am simtit singura niciodata.Parasita,uitata,neglijata.m-am simtit, dar nu singura. Intotdeauna am avut ceva de facut, am gasit si descoperit lucruri noi, mi-am facut ordine in ganduri si idei, in miscarile viitoare, planuri, etc.Sunt o fire activa, si consider ca atata timp cat sunt sanatoasa, pot face orice e posibil pentru a ma simti bine. O plimbare in aer curat, ma destinde grozav...si invat sa vad altfel lumea, cu alti ochi(uneori mai critici, alteori cu mai multa intelegere)...Am mult prea multe de facut in aceasta scurta viata.

| shtephie a răspuns:

Ascult muzica, ies afara, meditez, imi pun ordine in ganduri, si din orice situatie dificila ies cu capul sus si zambesc!

| haiZI a răspuns:

Sunt doar eu cu mine, nu m-i s-a intamplat.

| Contrast a răspuns:

Daca am un motiv pentru care ma simt singura, respect momentul si raman in liniste...
Daca ma simt singura, trista si deprimata aparent fara nici un motiv, imi fac o ciocolata calda sau un ceai fierbinte si merg pe balansoarul din curte si meditez, imi pun intrebari, caut raspunsuri, daca e cazul depan amintiri...mai razand/mai plangand si mai intotdeauna termin monologul meu interior cu noi vise faurite, cu noi sperante, cu noi puteri; doar ca dupa aceea sunt mult mai calma, mai linistita si mai senina.

| Extasy a răspuns:

Ascult muzica, ma gandesc la viitor, la lucruri fumoase ce pot deveni realizabile, incerc sa fiu cat mai optimista.Nu vreau sa imi irosesc zilele si asa sunt putinetongue

| kire a răspuns:

Ma gandesc la o persoana iubita!
Caut sa vorbesc cu o persoana iubita, care ma intelege!

| anonim_7506 a răspuns:

Ascult parazitii la maxim

| Maxxie a răspuns:

Poi in ce fel cand sunt singur acasa imi fac de cap cand sunt singur din punct de vedere sentimental imi caut pe cineva! funda?

| stefanik04 a răspuns:

Ma gandesc ca sunt cu verisorii mei cu ea in Italia si mai si ma apus sa scriu povesti despre cum ma simt

| alle11v a răspuns:

Pai...ma joc cu motanul meu(mereu ma inveseleste), sun o prietena/prieten si vorbim ore in sir la telefon, ies pe afara sau in oras poate agat ceva asa de distractiE(nu ma refer la relatii intime nu sunt genul care se dezvaluie oricui) sau joc remii, carti. cu oricina imi iese in cale

:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la prietenul/prietena ta/tau

Întrebări similare