Nici nu stii cat apreciez gestul si curajul tau,de a arata durerea si suferinta ta,AICI,pe acest site,unde posteaza mai mult copii si tinerii! Care spun ca parintii sunt rai,ca nu le da voie sa se intalneasca cu barbati mai mari in varsta ca ele,ca vor sa fuga de acasa,care fac sex doar de dragul celui pe care "il iubesc",fara sa stie ce este iubirea adevarata. Poate, daca o sa citesca ce ai scris, o sa li se aprinda un beculet in minte si or sa judece de mai mai multe ori inainte de a fugi cu un mascul.
Ca femeie, imi pare rau ca ai patit lucruri urate, ca ai fost inselata sufleteste.Gandeste-te ca nu esti singura, care a crezut in iubire, daruire, respect.Si in loc de aceste lucruri,ai primit lovituri fizice si psihice.
Faptul ca te-ai hotarat,ca ai avut curajul, sa te desprinzi de acest specimen(nu merita sa-i spun om),eu,personal te laud si sunt alaturi de tine cu tot sufletul.DAR SA NU FACI GRESEALA,SA TE MAI INTORCI.V-a face,ce a facut si pana acum.
Iti garantez,ca o sa-ti gasesti linistea,greu,dar o sa supravietuiesti! Mai bine sa te lupti cu viata,ca sa-ti faci un viitor,decat sa stai cu un "nimeni" care nu face decat sa-si bata joc de tot ce este mai frumos in viata unui barbat. Sacrificiile,lipsa banilor, foamea, singuratatea, care poate vor veni, nu pot fi comparate cu bataile si injosirile suferite.Nu te mai intreba,de ce nu ai ascultat,de ce ai facut in trecut,UITA TOTUL si incepe o noua viata. Nu stiu ce varsta ai,dar daca esti mai tanara,este spre avantajul tau, ca ai toata viata inainte, iar restul, este trecutul urat si uita-l.
Mai putem vorbi pe "mesaje", rubrica pe care o gaseti la "profilul"meu.
E si vina ta. Trebuia de la prima palma sa pleci. Eu am peste 30 ani de casnicie si nu mi-am lovit sotia nici cu o palma. Sterge si uita. Nu privi inapoi. Ata care s-a rupt, inodata n-o mai poti baga in ac. Lasa-l si du-te! Acela nu este om care loveste o femeie cu nici femeia nu este om cand bate un barbat. Bataia este reminiscenta din vremuri intunecate.
Cauta pe cineva care te merita. Trebuie sa gasesti pe cineva care sa te respecte pentru ceea ce esti.E greu dupa atat Vreme dar pentru Binele tau trebuie sa lupti si sa gasesti pe cineva care sa te pretuiasca cum probabil ca o sa o faci si tu cu el.
Bataia si banii nu conteaza atat de mult cat conteaza ranile sufletesti. Asa ca, nu, nu trebuie sa te impaci cu el.
In primul rand trebuie sa te impaci cu tine, sa intelegi de ce suferi atat de mult, astfel vindecarea va veni mai repede si mai usor. Poate te invinovatesti, poate esti suparata si tu pe tine pentru ca ai vazut semnele dar ai ales sa le ignori, poate esti dezamagita pentru ca nu ai vrut sa ii asculti pe cei apropiati si acum, dupa ce ca esti la pamant te gandesti ca si cei care tin la tine te judeca pentru ca au avut dreptate.
Existenta ta acum, din pacate, e doar durerea pe care o simti in tot corpul si amalgamul de sentimente care te copleseste si pe care nici macar nu il poti intelege in totalitate. Cu cat te dedici mai mult cuiva, cu atat doare mai tare cand acel cineva te dezamageste. Vestea proasta e ca va mai dura ceva pana cand ranile se vor transforma in cicatrici iar vestea si mai proasta e ca toate relatiile pe care le vei avea de acum inainte vor avea de suferit pentru ca niciodata nu vei mai putea oferi atat de mult cuiva. Vestea buna e ca desi acum pare sfarsitul lumii, lucrurile se vor linisti. Sfatul meu ar fi sa rupi orice legatura cu respectiva persoana, din moment ce el este motivul suferintei tale tot el e capabil sa o reinvie. Cand o persoana te-a facut sa suferi atat de mult trebuie sa o scoti din viata ta, fara regrete si fara indoieli.
Va trece cu siguranta, doar ca nu trece atat de usor. Si nu exista femei (sau barbati, pentru ca iti vine sa crezi sau nu si barbatii sufera) care tolereaza violenta, exista femei care nu prea au de ales. Sunt oameni si oameni, situatii si situatii si lucruri mult mai grave decat violenta casnica. Tu concentreaza-te pe tine, fa-te bine si apoi iesi in lume si incepe sa traiesti din nou, e singura optiune.
Eu o sa fiu putin critic, poate si altele vor invata ceva din asta. Nu inteleg cum mama naibii fetele/femeile ii prefera pe cei ce se dau mari cocosi in detrimentul celor sensibili, romantici, celor cu capul pe umeri si mereu la locul lor. Golani singuri nu am vazut, dar oameni de nota 10 sunt cu miile. De ce o fata daca a fost lovita prima data de prietenul ei beat, in loc sa il lase, parca intoarce si obrazul celalat? Ba mai mult ajunge sa se casatoreasca cu ei si peste 10-15 ani se plang, ce viata nenorocita au, se intreaba cu ce au gresit de viata lor a ajuns un infern. Nu stiu daca in cazul de fata e vorba de acelasi lucru, dar am destule cunostinte, fete, care vad ca mereu se agata de golani, iar cei buni ajung si la 30-40-50 de ani singuri. Una din ele si-a luat o palma langa mine in club de la prietenul ei si in 30 de minute deja era iar in bratele lui. Clar se va marita cu unul ca ala si apoi va umple forumurile peste 10-15 ani cu drama ei. De ce nu deschideti ochii la timp sa nu plangeti mai tarziu?! Se vede de pe luna care e om bun, si care e un golan.
Acum lasand la o parte critica adresata femeilor, un barbat care a lovit o femeie, ala deja e un nimeni. Si daca un barbat a lovit odata o femeie, o va face din nou, si din nou... Nu se va schimba orice ar spune si oricat de credibil va parea la un momentdat. Depinde doar de femeia de langa el, daca ii place sa fie batuta, nu il va parasii, daca are putin respect fata de sine il va ruga frumos ca data viitoare sa dea in ma-sa si ii va da papucii.
Nu sunt un om corect, am si eu greselile mele, poate mai mici, poate mai mari, dar intr-o femeie nu as da nici cu o floare.
O sa treaca poate un pic mai greu dar odata ce persoana te tradeaza si inca mai ridica miinele trebuie de spus Stop oricit de greu nu ar fi si stiu ca este.Doar daca inchizi usa dupa tine poti deschide un geam spre un viitor mai frumos.
Un bărbat, în adevăratul sens al cuvântului, nu lovește o femeie, iar cel care face asta se transformă automat, atât pe plan social, cât și al relației voastre, într-un animal. Tu, dacă te respecți, nu trebuie să-i permiți să facă asta. Cel care te lovește o dată, te va lovi și a mia oară, fără nicio strângere de inimă.
FrumusicaSufletista întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: