| DianaPopa15 a întrebat:

Ce faci daca el nu e de relatii si doar de sex?
Buna..de ceva timp ma intalnesc cu un tip cam de jum de an ne stim..inainte nu mi se parea asa atrăgător nul bagasem.in seama e de la aceeasi facultate dar alta specializare ne'am cunoscut acolo si am.inceput sa iesim ca amici.el are 25 eu 24. avusesem in trecut anumite relatii dupa care am suferit si nu mai voiam sa ma implic tipul imi scria aproape zilnic si cand eram plecata din localitate am iesit de cateva ori si intr-o seara bausem vin si apoi mi-a facut masaj deoarece el e maseour.in acea seara incepusem sa simt ceva atractie pentru el ..am continuat sa vorbim dar vedeam.cum incet discutiile noastre aveau o tenta sexuala mai mult iar eu numi doream aventuri pentru ca sunt o fire care se impica si isi doreste alaturi pe cineva.dar totusi intr-o seara s-a intamplat deoarece ne-am lasat dusi de val..in continuare mi-a scris dar mi-a lasat o impresie ca nu e de relatii zicea ceva in general nereferinduse la noi ca a suferit si acum nu-si bate capul cu relatiile daca e sa fie ceva va fi ...ideea e ca am facut greseala deja si nu stiu cum sa procedez daca ma vede doar ca pe o aventura eu mi'as dori mai mult daca e sa fie dar nu stiu daca are rost sa ma bag unde nu e cazul...astept o parere mersii

5 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Buna,
Pai daca a suferit si el, sunteti pe aceiasi lungime de unda.
Banuiesc ca in acea seara nu te-ai gandit la unele consecinte.
Find prea entuziasmata, te-ai lasat dusa de val.
Acum nu trage concluzi pripite "Ce faci daca el nu e de relatii si doar de sex" ai putina rabdare si vezi cum decurg lucrurile.
Daca dovedeste ca e asa, renunta.
Daca nu, accepta si vei avea parte doar de sex!

| RAY a răspuns:

Omul a fost sincer cu tine, si eu ma regasesc in povestea asta, relatile nu tin asta e adevarul iar increderea in ziua de azi nu prea ai in cine, daca te-ai atasat de el uita-l si asta e, nu vad nimic de reprosat lui, nimeni nu-i obligat sa vrea o relatie, dupa multe dezamagiri vezi doar sex atat la sexul opus, s-a dus naibi increderea in relatii

| Freya1 a răspuns:

Nu ai facut nici o greseala ai facut ce ai simtit nu trebuie sa te simti vinovata ca nu ai de ce ai 24 de ani nu ai o alta relatie esti o femeie libera. Daca o sa mai simti sa te apropi sau sa te culci cu el fa-o pentru ca si daca nu e acum de casa se poate transforma iubindu-te pe tine.Asteapta un timp daca te mai vezi cu el si cand crezi ca e momentul explica-i ca vrei ceva mai serios si daca este in masure sa iti ofere ok daca nu sa iti spuna

| mentholinks a răspuns:

Nu prea e cazul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-ar putea ca, desi nu e in firea lui, cunoscandu-te pe tine si apropiindu-se de tine, sa vrea o relatie mai serioasa