De multe ori intre prietenie si dragoste, este doar un singur pas si sunt multiple cazuri cand doi buni prieteni devin doi iubiti, pentru ca cunoscandu-se bine unul pe altul, isi pot pune in valoare calitatile si gradul de comunicare este bun. Problema care se pune este aceea daca si prietenul tau s-a indragostit de tine? In cazul in care sentimentele nu sunt reciproce, trebui abordata cu mare grija situatia, pentru a nu pierde cel mai bun prieten, in cazul in care el nu este si nici nu apreciaza ca se poate indragosti de tine. Lasa timpul sa rezolve problema si vei vedea daca sentimentele tale sunt impartasite. Ai grija de tine si evalueaza bine situatia in care va aflati pentru a nu suferi ulterior. Sa fii sanatoasa si iubita si sa oferi celui pe care-l iubesti clipe pe care sa nu le poata uita. Mult noroc si multa fericire.
E-o intrebare pe care o pui cu frica? Exista. Si din pacate, se duce naibii si toata prietenia.
Exista dar exista si posibilitatea sa strici o prietenie frumoasa asa ca mai bine... daca esti sigura ca el nu simte nimic pentru tine nu ii zici nimic.
Oho...si cei mai exista astfel de situatii...
spre fericirea mea nu am trecut prin asa ceva, dar cunosc persoane care au cazut in plasa unui astfel de sentiment...
pai nu stiu nici eu daca e de bine sau de rau...normal,logic si firesc ar fi sa treci peste moment si sa ramai q picioarele pe pamant, dar in dragoste e cam greu si daca ti-a cazut q tronc, nu prea mai ai ce face... poate decat sa ii spui si lui ce simti u si poate poate... iar daca el nu are de gand sa incercati o relatie de iubire ideal ar fi sa ramaneti in continuare prieteni, pentru ca in ziua de azi un prieten se castiga foarte greu!
multa bafta!
pup
Exista si asemenea situatie. Dar este ceva de cate trebuie sa scapi neaparat. Poti strica o frumoasa prietenie si apoi sa regreti.Asa ca e mai bine sa te multumesti cu o prietenie frumoasa, decat sa fi impreuna cu cel mai bun prieten, apoi sa te desparti de el din diferite motive si sa pierzi tot.
Exista o asemenea situatie dar eu as incerca sa scap de ea pentru a nu imi pierde un prieten .mai ales daca este si cel mai bun, dintr`un capriciu nu ma aleg cu nimic, nici nu baiatu`, nici cu prietenia
Mai bine nu
Depinde acum si de sentimentele lui. Daca este reciproca iubirea, nu ar fi o problema, daca el nu simte acelasi lucru, e bine sa te gandesti ce vrei mai mult sa ai"o prietenie sau o relatie.
Stiu cum e...si eu m-am indragostit de cel mai bine pr al meu, dar mi-a trecut repede...acum cand il vad imi vine sa vars...nu-i zice nimic ...ai putea strica o prietenie frumoasa.
O aprob in totalitate pe @mariana.
Cu toate ca imi este greu sa te indrum sa procedezi intr-un anumit fel, doar din prisma faptului ca nu mi s-a intamplat niciodata sa iubesc un prieten.
Cred ca pana la urma nici macar o persoana care a trecut printr-o experienta asemanatoare tie, nu ar putea sa iti zica exact:"uite! fa asta si asta, si o sa fie bine sau nu o sa fie bine!"Pentru ca suntem atat de diferiti ca oameni, avem trairi diferite si asa mai departe.
In concluzie oricum ai proceda te rog sa iti asumi orice urmare si fara regrete!
Mult curaj!
Da.chiar mie mi se intampla asta. ii spui adevarul dar inainte roaga-l sa ramaneti prieteni chiar daca el nu e indragostit de tine. Eu i-am spus adevarul si ne intelegem mult mai bine ca inainte! Succes:*
Exista ...si e frumos...numai sa nu cazi in extrema cealalta si sa strici o frumoasa relatie baza pe incredere .pentru ca dragoste si implicit sexualitatea complica nitel lucrurile ...nu ii mai poti povesti chiar tot ...nu iti va mai putea spune parerea in mod obiectiv... Daca ar fi sa aleg intre a-i fi prietena si a-i fi iubita as alege prietenia. .pentru ca prietenia dintre un barbat si o femeie mi se pare cu mult superioara dragostei aducatoare de tensiuni, intrebari... uneori suferinta...
Sunteti siguri ca mai exista? eu cred ca ea e prima careia i se intampla asa ceva. normal ca exista. incearca sa descoperi ce simte el pentru tine, fii mai atenta cu el si pe urma o sa iei o decizie daca sa il apropii de tine mai mult sau nu. zicem noi asa... tu ce zici? presupun ca aveai si tu gandurile tale inainte sa ne intrebi. probabil ca ai vrut doar o confirmare a propriilor ganduri, pentru ca degeaba ne dam noi cu parerea numai tu stii ce e intre voi si cum decurge prietenia asta a voastra.mult succes.
Mie mi s-a intamplat lasi sa curga totul de la sine si timpul le rezolva pe toate
o sa vezi
E nasol chestiunea asta Sunt si eu in aceeasi postura sunt indragostit de o fata care doar ma considera un prieten si nu poate avea iubitii din randul prietenii ei. ca nu poate
De acord cu iDagger ...nu merita sa strici o prietenie. k odata si odata tot o sa va despartiti dar prietenia ramanee.iti va trece cu timpul stai linistita...
Stiu cum este si eu sunt in aceeasi situatie, iar ca sa-l fac sa se indragosteasca de mine am ales seductia adica: ma port beton folosesc maniere tari si eu una cred ca merge. Ca sa castigi dragostea unui barbat trebuie sa incerci orice, deci eu una te sfatuiesc sa nu te dai batuta, fi sigura pe tine si vei vedea cai sa reusesti
Depinde... Daca sentimentul e reciproc, de ce nu? Un amic de-al meu spunea ca mai bine consumi iubirea (chiar daca e posibil sa nu mai ai parte de vechea amicitie) decat sa pastrezi doar o legatura de prietenie, dar intr-o agonie si frustrare continua.
Daca nu-ti impartaseste sentimentele, las-o balta si cauta in alta parte. Oricat de greu pare la incep, reusesti cu timpul.
Exista! Mereu am crezut ca poate exista o relatie de "cei mai buni prieteni" intre un baiat si o fata si...doar atat. Dar se pare ca nu se prea poate. M`am indragostit de cel mai bun prieten al meu. Si el imi impartaseste sentimentele. dar, de dragul prieteniei noastre(foarte deosebita si diferita, foarte sincera si plina de incredere), preferam sa ramanem prieteni, pentru a nu o distruge. Vorbim despre absolut orice, inclusiv de date`urile noastre. Amandoi ne simtim prost cand vine vorba de partenerii celuilalt. dar incercam sa trecem cu vederea, in speranta ca intr-o zi ne vom gasi fiecare o persoana care ne va indeparta sentimentul de "iubire" pe care il simtim, si`l va indrepta catre el/ea. Inca n`a sosit nimeni care sa ne "transforme" la loc in doar simplii prieteni. Avem dar mult noroc ca suntem puternici si putem sa ne comportam ca simplii prieteni(mai ales dupa toate momentele mai...intime petrecute impreuna, inevitabile dealtfel). Prietenia poate decurge bine si daca sentimentele sunt impartasite. Asta depinde doar de cei doi implicati. Ai nevoie de multa speranta si de multa forta sa depasesti iubirea in clipele cand apare pe neasteptat. Jason Mraz - Lucky, se potriveste tuturor "cei mai buni prieteni" care sunt indragostiti.
Si eu sunt indragostita de cel mai bun prieten al meu de un an jumate noi ne-am cunoscut de mici dar acum un an am simtit ceva pentru el cand vad ca este pe mess sau nu ma baga in seama plang dar ma rog. daca esti in acea sitoatie ca mine cel mai bine ar fi sa fii langa el la bine si la greu si cand simti momentul ca trebuie sa-i spui fa-o poate el te place si puteti forma un cuplu frumos.bafta!:*
Eu am fost cu cel mai bun prieten si dupa un timp am ajuns la concluzia ca mai bine sa ramanem ca inainte! am ramas la fel tbf. dar inca ne dorim sa fim imp da suntem in relatii diferite! fa ce crezi ca e mai bine pentru tine! si spune'i dinainte ca nu vrei sa strici prietenia cu el orice s'ar intampla! mult succes!
Da, exista si, din pacate, e cu risc mare de suferinte
Eu am patit-o nasol de tot, in tineretile mele - eram cu altul de cativa ani si a trebuit sa fac alegrea. Normal, am ales gresit
Si eu ma aflu in aceeasi situatie...si simt ca e pentru prima oara cand ma indragostesc cu inima si cu creierul in acelasi timp...sunt constienta ca s-ar putea sa o dau in bara daca ii spun ce simt, dar e extrem de greu sa ma prefac zilnic ca e tot ok si ca el imi este ''prieten''. Probabil ca cel mai bun raspuns pentru intrebarea ta, cat si pentru situatia mea este TIMPUL- el va rezolva tot