Buburuza era sa zic ce-ti mai place shaorma dar vad ca de fapt e altcineva . Uite ce spun eu si e o chestie reala -Unde scuipi nu lingi daca ai demnitate-Va sti daca ai spui asta pe cine sa aleaga dintre ei!
Alege cartea, la 13 ani ai vostrii este deja aiurea sa vorbiti de fostul, cand veti ajunge la 20 de ani o sa terminati toti baietii din tara
Nici chiar asa!
am zic ca e putin mai complicat...eu una consider atat timp cat inveti e ok sa simptizezi pe cineva! prietena mea e prima din clasa ei si nici eu nu sunt proasta sunt a5a din clasa si sunt a8a
si heeeiii, am 14 ani
Vezi vreo diferenta intre 13 ani si 14 ani? Iti doresc sa fi asa pana termini facultatea, ma refer la invatatura, dar faza cu simpatizatul te rog sa o mai lasi 2 ani de zile, ar trebui sa inveti ce inseamna, parsivenie, lasitate si tradare, atunci cand tu crezi ca sti cum sa te feresti de asta si sa nu faci uz de ele poti avea prieten
Alegel pe ultimul, ca daca l-ai fi iubit cu adevarat pe primul, nu ar mai fi existat nr 2.
Daca de primul adica fostul te.ai despartit inseamna ca ceva nu a mers si cel mai probabil acum va fi la fel. Eu sunt de parere ca mai bine incerci cu al doilea sa vezi poate e mai bine. Decizia iti apartine.
Dar am zis ca nu despre mine e inttebareeeaaa!
Ma rog, mersi
Mutubal întreabă: