| CrucifiedCountess a întrebat:

Ce faci daca in timpul actului sexual te apuca plictisealarolling on the floor sau chiar somnul? rolling on the floor Astept raspunsuri sincere!

Răspuns Câştigător
| JustMeFlory a răspuns:

Inseamna ca nu sunteti implicati 100% in ceea ce faceti si...pana mea...mai bine te pui langa el in pat si ii zici sa o ia pe manuallaughinglaughing

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti lasi o carte la capatul patului si mai citesti cate o pagina, doua, depinde cat timp de plictisit ai...sau te implici mai mult si nu te plictisestiwinking

| Parintele a răspuns:

Pai daca te apuca plictiseala inseamna ca e treaba de mantuiala...si PA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ohooo.cata sinceritate. din partea tuturor.la mai multaaaa. aprinzi o tigara si lasi prostul sa se agite daca ai ajuns cu el In pat.sau nu e vorba de pat? ma rog...

| Ben. a răspuns:

Poti sa te uiti la un film.sa croshetezi sau sa vezi un meci(din liga engleza, ca daca vezi unul din Romania risti sa pici in coma profunda), poti chiar sa intri pe TPU, sau sa-ti faci unghiile, te uiti pe tavan si innumeri imperfectiile si dc esti in pozitia inversa sa te uiti daca trebuie schimbata lenjeria, nu uita s-o suni pe bunica sa-i spui sa-si ia medicamentele, arunca o privire pe declaratia de venituri si nu in ultimul rand :citeste ceva.

auran
| auran a răspuns:

Ii spui sa termine mai repede ca tu nu ai chef

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti cauti un vibrator! rolling on the floor

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Daca incepe sa ma apuce plictiseala, din clipa aia o face singur, ca pe mine nu ma mai gaseste! Nu sunt eu asa de altruista incat sa stau pana isi face el mendrele. Sa se frece de piciorul de la masa, nu de mine!

pupimik
| pupimik a răspuns:

"fraiere...vezi ca bag o tigara si iau somn... tu. faci ce vrei" big grin

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Mai, eu am auzit multe... dar asta, daa nu e gluma..., atunci ori tu, ori ala, ori amandoi, nu trebuia sa fi ajuns acolo! Daca e pe bune, iei o pauza, faci un dus, incerci un dialog clarificator cu insul, si in functie de raspuns, reluati, sau lasati per un altra volta! ( cu el, sau cu altul, mai simtitor, si mai interesat de ceea ce ii poti "spune"/oferi tu!, contextual!)

| selef a răspuns:

Nu stiu nu mi s-a intamplat niciodata.

| costiy a răspuns:

Sincer eu inca nu am avut parte de asa ceva si nu as putea sa cred ca se poate asa ceva dar daca e asa cum zici ar fi mai bine sa faci cum zice PsihoSex

| ingerash_1766 a răspuns:

laughing daca nu se intampla prea des e ceva normal, depinde de dispozitzia ta sau de cat de obosita esti, daca nu ai chef de la inceput, mai bine o lasi balta

| petronela_4784 a răspuns:

Nu cred ca e o situatie normala. a comunica intr-o relatie inseamna a vorbim si despre momentele de placere, despre absolut orice. ceva la voi nu e bine si din acest motiv trebuie sa comunicati! In niciun caz sa nu te gandesti sa te desparti de el inainte de a comunica si a reincerca iar dupa ce ati comunicat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa si faci daca ajungi in situatzia asta inseamna ca ai ajuns rau. 1 la mana nu prea ai avut chef cand te-ai apucat ori prietena ta nu e atractiva si nu te atrage cum iti place tie si te lasa sa faci u toata treaba parerea mea... sper sa contezehee hee

| nudaunume a răspuns:

Il pui pe partener/a sa ti-o traga si tu citesti ziarul laughingrolling on the floor)))))))))))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Manual tatilaughinglaughing