Digyye, nu trebuie sa cedezi in fata nimanui. Tu trebuie sa te ridici si sa spui "NU. Gata, de acum eu fac ceea ce vreau si nu ma mai las condus de nimeni.". Poti face asta? Sunt sigur ca poti, dar trebuie sa vrei. Data viitoare cand simti ca o iei "pe aratura" incearca sa te calmezi si sa te relaxezi. Pe fosta incearca sa o ignori daca vrei sa ramai cu actuala pentru ca... toti oamenii au o limita si nu cred ca vrei sa iti fortezi norocul cu ea. Pur si simplu ignor-o pe fosta, indiferent de cat de greu iti va parea si concentreaza-te doar asupra iubitei. Daca vreodata iti fuge mintea la ex, incearca sa te gandesti cat de mult o iubesti pe prietena ta, cat de frumoasa e si la toate calitatile ei pozitive comparand-o cu fosta la care sa te gandesti la toate partile ei negative. In timp te va ajuta foarte mult acest "exercitiu" si te va ajuta sa te dedici in intregime actualei tale prietene.
O zi placuta iti doresc.
In primul rand daca vroiai sa scapi de fosta ta iubita o ignorai total. E drept ca asta o enerva, dar daca vedea ca esti mai puternic decat ea intr-un final ar fi renuntat.
Despre actuala... Sansele ca ea sa te ierte sunt infime. Nu inteleg in cazul asta de ce te mai complici cu fata asta cu care esti acum daca tu inca o iubesti pe fosta. Daca vrei sa scapi de sentimentele pentru ea trebuie sa te implici total intr-o relatie cu o alta fata si sa intrerupi orice legatura cu ea. Se cunoaste foarte clar ca tu nu ai nici o intentie sa renunti la ex, deci...
Gandeste-te ca actuala ta prietena este in aceeasi situatie in care ai fost tu cu fosta. Oricum, daca o iubesti atat de mult pe fosta, de ce nu o ierti si sa o luati de la inceput?
Cat despre actuala... daca tu o vei putea ierta pe fosta pentru ceea ce a facut, atunci si prietena ta te va putea ierta (daca te iubeste cu adevarat) pentru ceea ce ai facut.
Problema e ca am o relatie adevarata cu actuala dar aia ma inebuneste am facut dragoste si cu actuala dar fosta e mai puternica decat mine daca ati vedeao cred ca ati zice la fel.
Digyye, nu trebuie sa cedezi in fata nimanui. Tu trebuie sa te ridici si sa spui "NU. Gata, de acum eu fac ceea ce vreau si nu ma mai las condus de nimeni.". Poti face asta? Sunt sigur ca poti, dar trebuie sa vrei. Data viitoare cand simti ca o iei "pe aratura" incearca sa te calmezi si sa te relaxezi. Pe fosta incearca sa o ignori daca vrei sa ramai cu actuala pentru ca... toti oamenii au o limita si nu cred ca vrei sa iti fortezi norocul cu ea. Pur si simplu ignor-o pe fosta, indiferent de cat de greu iti va parea si concentreaza-te doar asupra iubitei. Daca vreodata iti fuge mintea la ex, incearca sa te gandesti cat de mult o iubesti pe prietena ta, cat de frumoasa e si la toate calitatile ei pozitive comparand-o cu fosta la care sa te gandesti la toate partile ei negative. In timp te va ajuta foarte mult acest "exercitiu" si te va ajuta sa te dedici in intregime actualei tale prietene.
O zi placuta iti doresc.
DAca o iubesti asa de mult imacate cu ea. Serios acum. Nu o poti ierta dar te culci cu ea?
Impacate su ea si gata. Si la a2-a intrebare. Oricum nu te va ierta!
Poate ca o sa reusesti sa iti faci iubita sa te ierte, dar in niciun caz sa uite tradarea, plus ca se poate repeta oricand, pentru ca fata aia te manevreaza dupa bunul tau plac.
Chiar nu isi mai are rostul relatia ta actuala. Cel mai bine ar fi sa o inchei, dupa care sa iti dovedesti tie ca poti sa scapi de fosta(e doar o chestiune de vointa).
Ii spui ce se zice de obicei: nu e ceea ce pare. Daca ai fost prost si te-a prins, ghinionul tau. Oricum, esti un curvar. Sper sa te insele toate fetele pe care le iubesti.
Esti un nesimtit. De ce ai inselat-o? De ce sa te ierte? Nu meriti nimic.
Tu zici ca o iubesti si stai cu alta? Ai atatea pretentii... ar trebui sa realizezi de ce ai in jurul tau si bineinteles, sa te m-ai maturizezi! Mi-e mila de "actuala" ta prietena, sincer.
Pai mai inainte ziceai ca prietena se saruta cu careva la coltul blocului.
Ce poti sa faci daca te prinde? Nu poti sa faci nimic, ea decide ce face, daca-ti da papucii sau nu, poti sa incerci s-o imbunezi cu promisiuni desarte, cu flori, ciocolata, comportament exemplar etc.
Cum scapi de fosta? Pai am senzatia ca actuala ti-ar da papucii daca te-ar prinde ca o inseli. Daca-ti da papucii, mai bine nu scapi de fosta. Daca nu-ti da papucii, tot pe fosta ti-o recomand.
Fosta e cea care era la coltul blocului cu cel mai bun prieten j
Tu desteptule, Daca ai venit sa postezi rasp de prost gust stergeti contul
Haha frate n`ai nici o sansa sa te mai ierte, si pe fosta trebuie sa-i zici pha esti o curva lasa`ma
anonim_4396 întreabă: