anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faci daca prietenul tau te ameninta ca o sa se desparta de tine pentru ca nu accepti sa faci dragoste cu el?

11 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Foarte bine, ura si la gara, care este problema! Nu trebuie sa hotarasca el acest lucru si nici sa te forteze cand vrea el, deci pe el ...il intereseaza un singur lucru, dupa aceia o sa fie ca in melodia aia ''un actor grabit''. Î n prag de sarbatori iti urez sa ai noroc in dragoste si sa fii iubita.

| catutza1 a răspuns:

Inseamna ca ce vrea de la tine este doar SEX, deci nu te place pe tine cu adevarat, personalitatea, sufletul si infatisarea ta. Deci, i-as spune sa se duca la alta care e in stare[ dac tu cu adevarat nu vrei]. Deci, sfatul meu este sa il lasi si sa iti gasesti un baiat care te vrea pe tine ca iubita, nu sexul.

| Gabrielle a răspuns:

Inseamna ca nu te iubeste cu adevarat. Daca te ar iubi cu adevarat nu te ar presa sa intreti relati sexuale cu el ci ar astepta pana vei fi pregatita sa faci pasul cel mare.

| natalia_2288 a răspuns:

Sai dai deodata papucii si nici sa nu mai vorbesti cu el.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Te desparti tu de el, fiindca intr-o relatie bazata pe dragoste si respect nu au loc amenintarile si un barbat normal la cap isi asteapta partenera pana e ea pregatita.

| Palagandrei7 a răspuns:

Acela nu e prietenul tau!

| cucu a răspuns:

Ii dai 2 palme si`un scuipat...(ba nu ca nu este frumos) te despartzi de el ca nu te merita

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Îi dai tu undă verde și o palmă ce drept mulțumire că a înțeles că nu ești la cheremul lui. Ești om și ai și tu un cuvânt de spus, nu marioneta lui.
Pa, pa.

| Bybyloy[:x] a răspuns:

Incerc sa-i explic ca nu sunt pregatita.Si daca ma iubeste va trebui sa astepte! Daca nu.asta e. O sa-mi treaca mie

| PoUfOuLeTe a răspuns:

Daca iti spune acest lucru e clar ca vrea doar sa faca sex cu tine, atat, e clar ca nu te iubeste. Eu una, nu as mai sta langa el, chiar in secunda urmatoare i-as spune un dulce si calduros:adio

| betty17 a răspuns:

Du-te naibii! o sa imi gasesc altul mai bun ca tine! ala care iti zice asa ceva nu cred ca iubeste cu adevarat

succes

succes