Pe prima o consider o pitipoanca aiurita
a doua e o fata normala.
niciuna nu este curva.
si scuze ca mi-am permis sa raspund desi sunt fata.
Nu-s baiat dar nu ma pot abtineprima descrie, pentru ca daca asa a inecput asa o sa continue, adica cand nu o sa mai fie virgina tot asa o sa schimbe baietii
Nici una nici alta. Curva= femeie care ia bani pentru serviciile sexuale oferite
Iar variantele tale de mai sus prima e o fata careia ii place sa fie in centrul atentiei si ii place sa-si bata joc de baieti sau cauta iubitul perfect si nu-l gaseste.
Iar varianta 2 este o fata care se implica intr-o relatie de lunga durata si are relatii sexuale crezand ca asa poate tine o relatie dar uneori nici asta nu mai poate tine un baiat langa tine.
Nici pe una, nici pe cealalta.
Prima si ce daca umbla din floare in floare? Atunci cand o sa gaseasca omul potrivit, o sa se opreasca.Chiar si mama mea avea 'relatii' din astea cand era tanara, abia daca ii saruta pe aia, iar daca nu-i convenea ce-i cu el, gata. L-a intalnit pe tata si s-a casatorit, virgina fiind si sunt casatoriti de 18 ani. Ei?
In plus, ce treaba are restul lumii? Important e sa fiu fericit/a, fara sa-i afectez negativ pe ceilalti insa.
Pai... Prima este un inceput de centura A doua este normal. Odata ce face sex cu prietenul ei este normal Dar prima... Poate sa faca si sex oral sau anal si tot este virgina
Curva e persoana care ia bani pentru favoruri sexuale. Deci niciuna din ele.
Sunt sigur ca cea a 2-a esti tu Niciuna nu este curva. Prima este mai rebela si incearca pana isi gaseste unu potrivit, ca ceilalti nu o atrage destul de mult si a 2-a inseamna ca si-a gasit pe cine trebuia... funda?
In primul rand ce intelegi tu prin cuvintul curva
curva =reperezinta fata aceea usoara, disparata, distrusa care se culca cu baietii pentru bani sau din simplul fapt ca are pofte
pitipoancele =sunt fetele cu fite care se dau mari, mai intra aici si categoria cu batausele ( tot fite sunt si alea ...de exp" am batut-o paia sunt tare, care e urmatoarea" ma rog ceva in genu) si cele care schimba baieti in fiecare saptamana, laudandu-se cu asta bineinteles
la a doua partea depinde de vasrta daca este peste 18 este ok are voie daca este cu prietenul)
dar mai mica nu...
chiar nu pot sa le inteleg pe unele : de ce se grabesc asa?
pff se distrug de mici iar aceste prostii pe care le fac n-or sa se uite si n-or sa treaca niciodata.
Nici una... prima se va opri cand va gasi pe cineva potrivit. Iar a 2a e o fata normala.Acum depinde de varsta.
) Bine zis Paul tata! Parerea mea e ca prima e o curva "morala"(asa ca parlamentarii) dat fiind faptul ca nu are relatii sexuale, dar ii place sa bage limba in gatul a 100 de baieti, pana la urma va face si sex no problem. a doua... a doua e ok.
Pe nici una.prima fata probabil e la varsta cand crede ca orice i se cuvine si se bucura de viata, si mie asta mi se pare o chestie perfect normala [sa te bucuri de viata], chiar daca intr'un alt mod. oricum genul de fata, prima, il intalnesti din ce in ce mai des, iar pe a doua o consider o fata care se bucura de relatsia sa cu prietenul ei.
p. s pentru a 2'a e valabila atat timp cat fata nu are 11 ani si gagicasu' 20
Mutubal întreabă: