| Fernando9Torres a întrebat:

Ce fel de baieti preferati, in general? Detaliati(ex:inalt/slab; bad guy/finut; cu barba/fara....etc)

13 răspunsuri:
| asul10 a răspuns:

Sa fie no-lifer, gamer, si crede-ma, e perfect, faci ce vrei cu el.

| Fernando9Torres explică (pentru asul10):

Ce sa faci cu ei? ca aia nu stiu nimic straight face(aia care stau toata ziua in casa/pc)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici inalt, dar nici prea scund... undeva, sa zicem pana in 1.85 m...eu am 1.60 m. Nu mi place slab ca sa-l ia vantu...dar nici de 200 kg..sa fie bine facutsmug. fara barba si sa fie un baiat finut...si bad cu mine(in sensul bun, evident)

| fuzzer a răspuns (pentru anonim_4396):

1.85 sa stii ca nu-i inalt deloc, uita-te un pic si pe-o ruleta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru fuzzer):

"Nici prea inalt, nici prea scund!" pentru inaltimea mea, ca un baiat sa aiba in jurul inaltimii de 1, 85, nu e nici prea inalt si nici prea scund pentru mine! Daca tu ai 1 m sau chiar 2m sa crezi ca 1.85 e prea scund sau prea inalt (nu ti inteleg ironia) sa stii cabe fix problema ta! A fost raspunsul, parerea mea la intrebare! Nu ma asteptam la un critic care nu isi avea rostullaughing

O sa-mi notez asta, '' sa fie bad cu tine''.

Ce? Tie nu ti ar placea o fata sa fie mai rea cu tine, spre exemplu in pat si sa fie cuminte cu ceilalti?

Du-te copilă si pune mana pe o carte, lasa fanteziile

De-as mai fi copila...happy si stai linistit, nu-s vreo curva!winking imi vad fanteziile alaturi de cineva cu o relatie stabila si mi vad chiar foarte bine si de carte. Deci, mai usor cu judecatile daca nu ai habar despre ce e vorba!winking

| Radu1015 a răspuns:

Baietii nu conteaza cum sunt, conteaza daca au sufletul frumos.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Radu1015):

Vrei sa te injure fetele? nu poti sa stai linistit laughing

| Andrada0025 a răspuns:

Nici prea inalt, nici rea scund, 1.70-1.75 (pe marimea mea).
Bine facut (fara burta, te rooooog!), cu un pic de barba (sa arate a barbatel), dar si fara e bine, sa miroase a parfum (nu a tigari sau bautura), sa nu bea si sa nu fumeze, putin dur si incapatnat, finut sa nu fie (eventual grijuliu), inteligent, sa aiba sarm, sa fie sincer, respectuos si atent etc.

| lalaland a răspuns:

Deci. laughing
imi plac aia mai inalti, nu stiu de ce.
imi plac baietii cu muschi, nu zic de patratele, nu prea ma uit la asa ceva si nici nu ma atrage big grin dar zic de muschii de la spate si in maini, picioare.
imi plac baietii mai parosi laughing adica nu in sensul alaaaa, huoo. asa, barba, mustata, dar sa fie aranjat. stii, sa se vada ca ii baiat, nu fata laughing
sa nu fie bad, like stii, fumator si alcoolic. sa fie dragut cu mine si sa ma respecte, si sa fie amuzant. atat laughingthinking

Întrebări similare