Mi-ar placea sa primesc de la o gagica, daca as fi gagiu o pereche de chiloti, in fata sa scrie "pupa-ma!"
Eu i-am facut cadou lu iubitu meu o bratara de argint cu numele lui iar pe spate numele meu si data noastra de cand neam cunoscut.
Ce zici de tricou nike,puma, adidas?
sau o sapca de rapper?
sau o minge de fotbal sau de baschet, tot asa de firma(acum depinde si cati bani ai tu si cati vrei sa cheltuiesti pe asemenea cadou)... funda:X?
AlysaAly
Referitor la bratara aceea pe care ai facut'o cadou. Cu numele. Unde ai gasit? Si cam cat a costat? Unde ti'au gravat numele si cat a costat asta? Adica la bijuterie, magazin? Bratara era simpla la inceput? Ti'au facut'o pe loc? Scuze ca pun atatea intrebari, dar mi se pare chiar draguta ideea.
Bratara tio face dupa modelul care l-ai luat si dureaza pana a 2-a zii depinde si ce vrei si cat vrei sa scrii pe ea, mie miau aduso dupa 2 zile magazinul este in calarasi-oltenita pe starda mare iti dau pe privat mai multe informatii
Hehe, Smithule, tu nu te-ai prins, că de fapt a fost o jignire? Ţi l-a făcut în loc să te înjure şi să-ţi prezinte o listă cu reclamaţii. Sau te-ai prins şi vrei doar să ne dai nouă, fetelor, o satisfacţie. Poate, poate i se face vreuneia milă de tine şi te ia sub aripa (aici puteţi improviza) ei protectoare...
Ce de manipulatori pe 5 pixeli pătraţi, hihi!
Pai iai o cutie o impachetezi frumos iar in ea 100 de biletzele fiecare dintre ele sa inceapa cu: te iubesc pentru... (sub biletzele poti ascunde si parfumul lui preferat) asta la sigur ca o sai placa.
Gata, tac - să nu mi-l iei înapoi, hihi.
P.S. Da' ce darnici suntem azi! (asta a fost doar aşa, ca să nu te mai ispitească vreodată să-mi mai dai vreun inteligent. că m-ai obişnuit deja cu stupido-amuzanţii tăi. doar n-o să-mi schimb acum dieta!)
pix întreabă: