Da frate dar cred ca stii ca trandafirul rosu este simbolul iubirii, ce drc sa-i duci 17? ii duci unu si mai bine ii iei un tort cu 17 lumanari si aia e
Degeaba ii dai tu o duzina de trandafiri rosii, cand ei ii plac crinii. iarasi ai gresit. de ce dracu' faceti cadouri care le vedeti in filme? faceti ce le place persoanelor. viata bate filmul!
Nu am vazut nici un film in care un barbat da trandafiri rosi unei femei, am aflat de la verisoara ei ca ii plac trandafirii rosi.
Inainte de a-i darui unei fete flori, intereseaza-te ce anume flori ii plac si atunci va fi si mai mult placut surprinsa ca cineva i-a daruit florile mult dorite. Cat despre numar, intr-adevar, daca te tine bugetul, ofera-i 17 flori, dar toate naturale si proaspete. Multa bafta!
Multumesc pentru raspuns, o sa ma interesez sa vad ce flori ii plac.
Multumesc pentru sfat, o sa ma gandesc.
Nu prea cred ca o sa ii placa, dar multumesc pentru raspuns.
Pana acuma la ce concluzie ai ajuns?
Uite ca sa faci o treaba cu bataie lunga ai putea sa ii dai flori nemuritoare (ca dragostea voastra).
Ori ii cumpar 16 rosi, si 1 alb ori 1 trandafir rosu si 1 tort. Multumesc pentru sfat, e o idee buna, dar merg tot pe adevarate.
Si alea nemuritoare tot adevarate sunt doar ca sunt mai paioase si nu le arunci niciodata.
Oricum trandafirii RULZ!
Salut! Daca ai bani, da Doar ai grija, poate atrage albine si ii este frica de albine, sau se inteapa in tepi... Sau poate e alergica Eo as zice sa pui un prieten sa zica ca e medium si sa ii ceara mai multe date, iar tu sa te folosesti de ele . Cum am facut eu de am aflat zilele de nastere ale profesorilor si dirigintei . Mult succes
Multumesc.
Np
Am inteles, multumesc.
Da, e o idee buna. Sau 16 trandafiri rosii si 1 alb in mijlocul celor 16 rosii.
E o idee buna multumesc.
Tine minte jane, un SINGUR trandafir se da persoanei iubite, si mai multi... fara numar... unei fete/femei oarecare.
Nu stiam, multumesc ca mi-ai spus, eu ma gandeam sa fie ceva mai spectaculos.
Ai dreptate multumesc.
Da frate dar cred ca stii ca trandafirul rosu este simbolul iubirii, ce drc sa-i duci 17? ii duci unu si mai bine ii iei un tort cu 17 lumanari si aia e
E o ocazie speciala.