Buna
1 sa ii zici ca este frumoasa cand e suparata
2 sa ii spui ca o iubesti cand e nervoasa
3 sa ii arati respect cand ea crede ca nu il mai are
4 sa ii dai incredere si nu prin cuvinte sa ii demonstrezi asta
5 sa ii dai un sarut cand plange
6 sa ii dai o floare cand nu se asteapta
parerea mea
Bună.
Hristos a Înviat!
În primul rând trebuie să-i câștigi încrederea prin respect, să o scoți în lume, să te implici sentimental, etc.
Baftă!
Pa, pa.
Sinceritatea, tandretea, respectul, increderea, atentia, grija ca ei sa ii fie bine, multe saruturi, multe imbratisari, multi de "te iubesc"(atentie! neaparat veniti din inima!) si va fi topita dupa tine .
Hristos a Inviat, Jameson! pai, nu pe toate fetele le poti impresiona cu aceleasi fapte sau gesturi! Depinde ce carater au, ce fire sunt! Dar pe toate le-ai impresiona cu un sincer Te iubesc, spus din inima! Sa le respecti, sa le lasi putina intimitate, sa nu tipi la ele(eu una nu suport asa ceva), sa lei iei apararea atunci cand e cazul! Sa-i spus ca o iubesti, ca e importanta pentru tine, oricand si oriunde! Sa-i oferi umarul tau atunci cand e suparata! Sa-i fii alaturi atunci cand ii e greu, dar si bine! Sa-ti faci timp pentru ea! Daca esti cu ea, atunci asa si sa ramana! Uneori ai putea da dovada de putina gelozie, nu multa! ..asta inseamna ca o iubesti! Sper ca te-am ajutat!