Nu am intalnit nici un baiat caruia sa ii placa grasele :d. Femeile slabute sunt intodeauna in avantaj, asta e adevarul chiar daca ziarele, presa si ceilalti incearca sa consoleze fetele grase spunand ca ''au forme'' etc nu e adevarat sunt doar scarboase, poti avea fome si fiind slabuta, poate nu asa mari ca o grasa dar tot mai feminina este o fata slabuta. Stiu ca multi imi vor da stupid (bineinteles cei care imi vor da stupid sunt baieti care au iubite grase sau sunt niste fete grase)
Normal ca acum fetele slabe o sa spuna ca alea subtirele au avantaj si cele grase o sa spuna ca ele, dar sa fim seriosi, de cand lumea barbatii prefera pe alea slabe. Da, cu oase, fara oase, asta e parerea generala!
De ceva vreme, chiar si pe podiumurile prezentarilor de moda sunt refuzate scheleticele, pe motiv de inducere a unui comportament nesanatos si anorezic, ce face victime in randul tinerelor!
S-a redescoperit si se apreciaza din nou, rotunjimile calde, armonioase si "pufoase/confortabile".
Dicolo de asta, este evident vorba doar de gusturi - cui ii place sa simta coaste si coxal la inghesuiala, treaba lui, nu?!
"De gustibus (et de coloribus) non disputandum"
Prefer fetele slabutze...nu inseamna ca cele mai grasute sunt urate, pur si simplu nu ma atrag
Alea grase clar. Mai multa amortizoare la impingere
Cine ar vrea sa mearga la brat cu o momaie pe care o sufla vantu?
Barbatii prefera femeile slabutze si bine dotate
adica-fund apetisant(lol)+sanii fermecatori
irioana întreabă:
Louisaa întreabă:
ColorfulRainbow întreabă: