Sex-appeal-ul nu se masoara in functie de culoarea parului. deci asta nu inseamna ca blondele sunt super-sexy iar brunetele sunt terne. in nici un caz. cunosc o gramada de brunete sexy si o gramada de blonde "sterse".
numai superficialii vor considera sexy o femeie care are sanii la vedere, buricul la vedere, picioarele la vedere.asta nu e sexy.sexy e cand fata poarta o bluza larguta, cu maneca lunga si cu un umar gol.asta inseamna "sexy". cand vezi doar putin si te gandesti "oare ce o mai fi?!".
totusi, numai superficialii vor spune ca o femeie este sexy prin fizicul ei. oamenii cu minte vor spune ca o femeie este sexy prin atitudinea ei, prin caracter si prin comportament.
asa ca nu e nevoie sa te dezbraci ca sa fii sexy: poti sa fii foarte imbracata dar sa ai o atitudine pozitiva care sa denote sex-appeal.
@
Deci intrebari:
De ce fetele raspun la intrebarea asta? Daca ar trebui sa fie corect numai baietii ar trebui sa raspunda.De unde stie o fata ce considera un baiat a fi sexy?
De ce oamneii considera ca blondele umbla dezbracate pe strada sau cu buricul la vedere? Sunt proaste sau mai stiu eu cum?
Sunt doar prejudecatii sau ce?
Si daca o fata e bruneta blonda satena roscata sau mai stiu eu cum ineamna cu nu e sexi si de fapt ar trebui sa ne schimbam culoarea pentru a fi cum sa ii place unui anumit om?
Eu prefer brunetele ca asa-s eu:Xdar o femeie nu se remark prin culoarea parului ...nu culoarea parului conteaza pentru a fo sexy
Brunetelee sunt forta. uite. exemplu: bruneta focoasa... suna super...dar blonda focoasa? cam aiurea, nu? poti spune blonda proasta, asa suna magnific
anonim_4396 întreabă: