| andreea95 a întrebat:

Ce fete sunt mai sexy. cele brunete, cele blonde sau cele saten?

Răspuns Câştigător
| Crisu_7532 a răspuns:

Sex-appeal-ul nu se masoara in functie de culoarea parului. deci asta nu inseamna ca blondele sunt super-sexy iar brunetele sunt terne. in nici un caz. cunosc o gramada de brunete sexy si o gramada de blonde "sterse".
numai superficialii vor considera sexy o femeie care are sanii la vedere, buricul la vedere, picioarele la vedere.asta nu e sexy.sexy e cand fata poarta o bluza larguta, cu maneca lunga si cu un umar gol.asta inseamna "sexy". cand vezi doar putin si te gandesti "oare ce o mai fi?!".
totusi, numai superficialii vor spune ca o femeie este sexy prin fizicul ei. oamenii cu minte vor spune ca o femeie este sexy prin atitudinea ei, prin caracter si prin comportament.
asa ca nu e nevoie sa te dezbraci ca sa fii sexy: poti sa fii foarte imbracata dar sa ai o atitudine pozitiva care sa denote sex-appeal.winking

47 răspunsuri:
| jedi_8834 a răspuns:

Ba depinde fiecare fata are ceva inascut al ei, stie ce i se potriveste ca sa arate bine, sau sexy sau depinde de ocazie dar in general cele sexy sunt cele dupa care baietii intorc privirea pe strada sau in orice alta locatie, ies foarte usor in evidenta.

| rahelyta a răspuns:

Brunetele clarrr

| Sebi_2138 a răspuns:

Brunette Rullzz!; x

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu înțeleg de ce puii mei răspund fetele la întrebarea asta! Eu nu am preferințe la culoarea părului atâta timp cât arată bine, e curat, ciufulit și nevopsit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@
Deci intrebari:
De ce fetele raspun la intrebarea asta? Daca ar trebui sa fie corect numai baietii ar trebui sa raspunda.De unde stie o fata ce considera un baiat a fi sexy?

De ce oamneii considera ca blondele umbla dezbracate pe strada sau cu buricul la vedere? Sunt proaste sau mai stiu eu cum?
Sunt doar prejudecatii sau ce?
Si daca o fata e bruneta blonda satena roscata sau mai stiu eu cum ineamna cu nu e sexi si de fapt ar trebui sa ne schimbam culoarea pentru a fi cum sa ii place unui anumit om?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru manuelovic s davidutzs sntetzsi cei mah tari va iub p amn2.pentru c tineti cu blondele:X:X:Xpt ceilaltzsi m**e in bot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brunete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blondeeeee
eee
Si.
Brunete

| FartsMaker a răspuns:

Blondele

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Yrynella a răspuns:

Pai fiecare cu parerea lui, eu cred ca nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie! :p (parerea mea)

| Elena_3955 a răspuns:

Satenebig grin

| miau_1290 a răspuns:

Lol blonde

| loredana23 a răspuns:

Cele blonde

| alucard_3848 a răspuns:

Blonedele sunt pe departe cele mai frumoase...smug

| suntceamaitare a răspuns:

Brunetelee sunt forta. uite. exemplu: bruneta focoasa... suna super...dar blonda focoasa? cam aiurea, nu? poti spune blonda proasta, asa suna magnific

| kapsunika_8217 a răspuns:

Eu prefer brunetele ca asa-s eu:Xdar o femeie nu se remark prin culoarea parului ...nu culoarea parului conteaza pentru a fo sexywinking