Te bagi si tu repede
Ahh nu! Doar ca ma enerveaza cand vad greseli gramaticale, care nu ar trebui "gresite" de catre nimeni!
Blondele si doare ele. Si ma refer la cele naturale, blonde din nastere. Sunt cele mai calde si bune la suflet persoane...
Trădătorule! Ce bine c-am scăpat!
1. Mă pupi!
2. De ce trădător? Vrei să fii gagica mia?
3. Scăpat? Crezi că scapi aşa uşor?
Măi flori de tei (în mai nu e tei, da mă rog), ai vrut să fim prieteni, deci trebuie să-mi răspunzi pe privat sau să-mi dai ID-ul tau. Sfrijito' cu ochii ca marea şi buze ca sarea. Mmmuah! (l-ai prins? ca eu pe al tău l-am prins de acum o săptămână şi aş mai vrea...)
Eu ma simt atras de brunete sau satene, dar in nici un caz blonde.Ele imbatranesc repede si parul le albeste repede.Dar ma nu prea conteaza in exterior ci in interior.
Unele sunt prea increzute, asa ca noi aici nu conteaza daca gresim un cuvand doua, lasam filozofii sa scrie ei corect precum tu
Dragul meu, nu`s filozof nici increzuta. Daca ti se pare ceva gresit in postarea mea, te rog sa ma ierti.
Ai un 10 de la mine.
Multumesc.
Daca vrei sa vorbim uite idul meu: vampirul_damon
Nu vreau.
Blondele se spune ca sunt foarte iubitoare brunetele sunt mai cu capu pe umeri si satenele sunt mai serioase asa ca aleg Blondele
Cand iti place de o fata nu conteaza cai blonda, bruneta ca are parul scurt sau lung
mihaela171717 întreabă:
AndreeaI012452 întreabă: