| Alecslisios a întrebat:

Ce floare ar trebui sai ofer unei fete ca sai arat ca tin mult la ea sau cear trebui sai ofeer haideti fetelor DAU FUNDITA

Răspuns Câştigător
| xMoonlight a răspuns:

Buna! Cel mai simplu, modest si frumos este un trandafir rosu! El simbolizeaza dragostea fata de o persoana. Fetele mereu sunt fericite cand primesc un asemenea cadou! Pur si simplu e de ajuns atata, daca vrei mai mult i-ai un buchet de trandafiri si pune-i inauntru un biletel pe care tu sa scrii sentimentele tale fata de ea.Succes :* Bye

18 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Orice floare frumoasa merge

| Razvan a răspuns:

Stii ce floare? Una verde care creste in portofelul tausmug
Ce zici de asta? Succes garantat

| Sexygirl2000LOVE a răspuns:

Un trandafir rosu sau o floare care ii place el, ceva ce ti se pare ca arata ramantic.

Poti sa-i iei ceva cei place iei so duci la un restaurant si chesti de genu vezi tuhappy

| Adyr0 a răspuns:

Basina porcului sau pizza tigancii. Ce intrebare. Ia o floare acolo, o garoafa ceva.

| Anileda a răspuns:

Trandafirul

| RobertClaudiu a răspuns:

Iai trandafiri sau crini imperiali sau iai un cadou acolo ceva cu un ursulet de plus sau iepurasi ceva de genul va merge

| AnToOniiia a răspuns:

Nu floarea conteaza, ci gestul tau. In orice caz, TRANDAFIRII ROSII innebunesc fetelewinking

| Marcelino a răspuns:

Trandafiri rosii, desigur.

| traficanta a răspuns:

Un trandafir rosu. love struck si un lantisor ceva acolo ca un cadou :d dar daca o iubesti. ce sa mai.

| beautifulkiss a răspuns:

Buna in orice caz ea stie ca o iubesti si acest lucru este cel mai frumos cadou. Dar daca vrei sa ii arati dragostea ii poti lua un trandafir rosu care simbolizeaza iubirea, pasiunea si ii legi de trandafir un biletel in care ii spui ceea ce simti(dar sa nu copiezi de pe net)sa fie din inima. Sper ca te-am ajutatbig grin

| JustMeAndThisFuckingWorld a răspuns:

Trandafiri. fetele iubesc trandafirii...trandafirii simbolizeaza iubirea romantismul:X:X:X:X

| RUMBURAK a răspuns:

Nu stiu ei! dar tie nu ti-ar strica un abecedar!

| ღSupradozaDeViseღ a răspuns:

Pai o floare un trandafir rosu(simbolizeaza iubirea) noua fetelor ne place foarte mult cand ni se ofera un trandafir rosu

| darkelf45 a răspuns:

Sti ce mai...adui cu autocaru un TAur in calduri...sa aveti PARTY CA OAMENI MAH.glomeam adui o floare si de ia spanzurat un ursulet adica legat la gat sa vz ceti face.am patit-o.

| gabytza387 a răspuns:

Pai daca ai vrea sa i oferi o floare cred nu ca prea cont in general un trandafir galben ar fi frumos pana la urma gestul conteaza :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine hai sa iti spun eu tie altceva, intai intereseaza-te daca ii plac florile nu de alta dar eu am o prietena caruia nu il plac florile. sa nu le vada ca le face praflaughing

| andra_5726 a răspuns:

Eu zic ca trandafirii rosii sunt cei mai potriviti love struck

| diana_7558 a răspuns:

Eu cred ca un,, te iubesc,, insotit de un sarut face mai mult decat orice floare!

Întrebări similare