anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce fructe sunt binevenite in masturbarea baietilor? sau ce jucarii putem folosi in afara de cele de la sex-shop?

12 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

hee heeCe mai intrebare... dar acum se foloseste fructele pe post de jucarii de masturbat:laughing)

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Mare e gradina Domnului rolling eyes

| afrodita17 a răspuns:

Acum cat e sezonul, cumpara un pepene. ii faci o gaurica si te apuci de scos samburii cu puta.laughing

| I'm just me a răspuns:

rolling on the floorvery funnyrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Coaja bananei laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Banana

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne mare tie gradina si multi prosti sar gardul.Ma de homoxexuali am auzit, de pedofili am auzit, de zoofili am auzit, acum mai nou si de babofili. tu acum vrei sa inffitezi o noua clasa fructofili?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are dreptate omu laughing fetele gasesc atatia morcovi castraveti banane... noi baietii ce faceM? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pardon Infiintezi*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O felie de compot din ala de la ananas!smug Dinala taiat rondele...eee?smug

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai...fi atent: iei un pepene, rosu sau galben, nu conteaza. ii faci o gaura si apoi il bagi frumos la microunde 2 minute... efectul e surprinzator.bafta si sa imi zici cum a mers treabarolling on the floor

| Frumusica69 a răspuns:

Doamne! Eu zic sa folosesti doar lucruri vandute la sex shop. De ce sa faci asta? Fructele se mananca. Daca nu stii de unde sa iti comanzi, iti pot recomanda eu un site foarte bun: https://kupoane.ro/store/erotic24/. Livrarea este una discreta si in plus de asta ofera saptamanal un cod de reducere erotic24.