Ce frumos ar fi sa fim toti niste roboti ...sa nu avem personalitate...
trezeste-te fatuca, mai ai putin si cazi din pat.
Bai frate, care e faza cu baietii cu plete? Crezi ca daca baietii si-ar lasa plete lumea s-ar imbunatati radical?!? Vreti sa va semanam(voua fetelor) sau cum? Ati vrea ca toti sa arate ca Justin Bieber, in fine, nu sunt de acord nici cu modele prin cap sau altceva, dar nici cu plete.
Lumea nu are cum sa fie mai "buna" atata timp cat pustoaicele ca tine prefera baietii cu plete. Ai sa ajungi la o varsta cand ai sa razi de tine - Alexandra cea de astazi.
Nu ai cum sa schimbi acest lucru. stii vorba aia. "Multa lume, putini oameni! ". asta este lumea! Niciodata nu va fi buna, si perfecta.
Nu neaparat. Sunt si for fi mereu oameni rai. Prieteni falsi, oameni care fura, omoara, violeaza si multe altele.
Asta ar insemna sa fim roboti...sunt multe conditi pentru a fi asa cum zici u..in primul rand iti trebuie o educatie buna.iar de aici incep toate...
Eu nu beau, nu fumez, nu ma droghez dar nu am plete nu imi plac dar am parul destul de mare si fac sala de ceva vreme asa ca exista baieti ca cei di descrisi de tine.Lumea nu ar fi mai buna pentru ca totul ar fi bun si bine fara rau nu exista lumea sar distruge reciproc. Sper ca te-am ajutat dac vrei mai multe informatii despre mine sau ceva anume poti sa lasi id sau sa imi zici sa-l las eu si vbim pe mess.
Lasa-mi in privat id-ul pentru ca pe mine nu ma lasa. spune ca statutul de junior nu imi permite sa dau mesaje
Til las aici nici eu nu pot sa dau mesaje si sunt pe mobil id este maryo_maryo_95 da add daca vrei eu sunt non-stop pe mess si cine vrea o consolare sau ajutor cu orice fel de problema poate da add poate cine stie va pot ajuta.
Si la ce ajuta un raspuns? La ce ajuta intrebarea? Vei schimba lumea cu ea?
Si par lung=gay si/sau nespalat. Bafta.
Eu imi las plete,nu beau,nu fumez,nu injur, nu suport violenta, e adevarat ca am o fire mai rebela, dar cu o anumita masura , si vreau sa spun ca asta mi-a adus o multimea de prieteni, dar majoritatea falsi :l
Barbatiu cu plete sunt cei mai faini si mai frumosi. Aia tunsi scurt sunt niste urati
Baietii cu plete sunt frumosi si destepti si curati, asta sa stie vacile proaste oligofrene si reduse mintal care nu i plac si ii injura ca curvele proaste si vacile ce sunt ele
linarkfts întreabă: