| esapament a întrebat:

Ce gasesc fetele sexi la tipul din Twilight?

Răspuns Câştigător
| Andraa_3088 a răspuns:

Stii cum e? Poti sa fii sexy dar sa nu ai farmec deloc. Si ce ai rezolvat cu asta? Eu cred ca e un tip foarte carismatic. Pentru asta atrage priviri si are atatea animatoare. Acum. fiecare cu gustul sau.

12 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Yesteee, ooo da laughing cineva care ma intelege! Eu il gasesc oribil, mi se pare chiar urat.
Auzi, parca era intrebarea cu "Ce gasesc fetele sexy la tipul din Twilight?". De ce ti-ai editat-o? thinking

| esapament explică:

@cami, am uitat ca "am pus-o"! happy

| Sara a răspuns:

Eu una, nimic sexy nu gasesc la acel actor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul si nimic.
Robert nu arata asa de bine incat sa spui ca e " sexi "
invadersmustdie spune: " sunt oribili toti actorii din twilight. tanar si nelinistit cu vampiri " cred ca nu ai inteles bine intrebarea. Baiatul a spus :" Ce gasesc fetele sexi la tipul din Twilight? "

Gelozie?laughing
Sunt lucruri care, oricat de mult iti sunt explicate nu le intelegi.
Asta e un caz.

| esapament explică:

Doua prietene imi spun ca sunt leit tipului din twilight, si nu stiu daca vor sa faca un compliment cu asta.

| Crs a răspuns:

Chiar e sexi happy
Parerea mea! happy

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Cred ca ele il considera sexy pe ''personaj''atitudinea lui''...si fac confuzie`, in afara de atitudine mai sunt ochii.

| Andreeagen a răspuns:

Sti ce gasesc sexi. comportamentu. si cand spun comportament ma refer mai mult la misterul care il inconjoara... da senzatia ca ascunde ceva si nu e ca. o carte deschisa. misterul e o "trasatura" sexi indiferent ca esti femeie sau barbathappy
Ca si aspec fizic... intr-adevar e. uratel(parerea mea)

| JeSa a răspuns:

E un barbat simplu(ar trebui sa mai treaca pe la frizer), ce nu prea stie sa se comporte cu femeia,, deci nu prea romantic,,,, dar?! frumusetea lui sta ascunsa in interior, si anume este foarte inteligent!,, de unde si denota ca e un barbat cu "sex-appeal".

| corina_4591 a răspuns:

Daca ai fii si tu ca el... ce ti-ar mai place.

| Ana-Maria94 a răspuns:

Habarn nu am. oricum e urat.

| blue_4272 a răspuns:

Totul.