Interesante raspunsuri pe aici
Gesturile de romantism de genul unui buchet de florii imens fara a fi o zi speciala ....sunt frumoase si impresioneaza placut fetele, dar in general fetelor le place sa fie ascultate, alintate, rasfatate.
Pentru mine, simplul fapt ca iubitul meu imi da mesaj cand il i-a somnul, si adoua zi dimineata imediat cum se trezeste, ma face sa cred ca adoarme si se trezeste cu gandul la mine.
Imi place sa-mi faca complimente.....sa ma priveasca in ochii...
Eu sunt una din fetele care apreciaza gesturile marunte.
Ba,lasati prostiile, nu veti atrage o fata cu vrajeli din astea, cel mai bine e sa o faci sa rada, cam asta le place.
Nu numaidecat sa rada. sa nu fie suparate sau deranjate de ceea ce facem. oricum era o intrebare adresata fetelor
Mie mi-ar placea ca un biat(iubitul) sa ma bage in seama; cand sunt suparata sa ma consoleze; sa fie romantic si miar plcea cel mai tare sa fie bun la pat dar daca ar face toate acestea nu mas simti bine fata de el pentru ca ma alinta prea mult si simt ca nu il merit.Dar aia cu patul as vrea sa fie la toti iubitii mei.
Aia cu patul se rezolva cand vrei tu )) totul incepe cu un id )))
Asteaa deja is expirate. era si aia te-a durut cand ai cazut din cer? sau o intrebai daca ploua cand s-a nascut...ca cerul plangea ca a pierdut cel mai frumos inger ) povesti
Asta e din zec si cody Esti cumva din tara frumusenia, ca esti singura frumoasa de aici`
Interesante raspunsuri pe aici
Gesturile de romantism de genul unui buchet de flori imens fara a fi o zi speciala impresioneaza placut fetele, dar in general fetelor le place sa fie alintate, rafatate cu, cuvinte frumoase. Vor sa se simta unice, speciale.
Pentru mine. simplul fapt ca iubitul meu imi da mesaj inainte sa il i-a somnul, si dimineata imediat cum s-a trezit, ma face sa ma cred ca adoarme si se trezeste cu gandul la mine.
Fetele vor sa primeasca complimente, sa fie admirate, privite in ochii...
Fetele nu au nevoie de multa atentie, au nevoie de toata atentia ...
Buna intrebare . Eu zic ca in primul rand nu trebuie sa incerce sa ne impresioneze dandu-se mari cu "smecheriile"pe care le stiu. Urasc asta la un baiat. Mie una imi place sa mi se faca complimente, dar intr-un mod mai subtile, nu asa direct : Ce frumoasa esti! Iuck! Ceva gen : Ti s-a mai spus vreodata ca ai ochi frumosi? Intelegi tu. Poate unor fete le place sa primeasca flori, cadouri etc. Mie nu, depinde de caracter. Ne mai place sa ni se faca surprize placute si sa ne tineti de mana. Fetelor le plac multe, dar astea imi vin acum in minte. Fundita?
Ti-as fi dat funda dar nicoleta a raspuns mai repede ca tine. >
:d... si a fost un raspuns sicer :*
Aoleu! In ziua de azi ca sa cuceresti o fata nu trebuie romantisme si alte chestii ca o sa ajungi in "zona moarta", trebuie sa o ignori sa te porti foarte urat cu ea si iti va cadea singura in brate
Spor la agatat daca te porti urat su o ignori s-ar putea sa te insori pe la 40-50 de ani
ROGUE07 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: