In viata trebuie sa ierti. Dar unele persoane pur si simplu profita de bunatatea celui care iarta si il ia de prost. Se poate ierta orice atata timp cat nu o mai face a 2a oara. Cand greseala se repeta deja isi bate joc si nu-i pasa ca suferi. As ierta si a 2a oara dar cu greu; ar trebui timp sa imi dovedeasca ca chiar ii pare rau. In fine sper ca te-am ajutat
Sa fiu sincer as ierta tot dar daca ma inseala o data poate o iert dar a 2 a oara nu as iertao asa usor...
Eu cred ca as putea ierta orice(daca partenerul se caieste), dar nu minciuna(in situatii serioase).
Iti spun ce greseli nu pot fi ietrate intr-un cuplu cum ar fi : Bataia daca te bate aceea relatie nu are cum sa continue si daca te inseala nu cred ca ar mai trebui sa continue aceea relatie cum te-a insalat prima dat te va insala mereu si mereu vei suferi.Mult succes. Funda?
Cica exista mare diferenta intre a face sex si dragoste, in cazul in care ai calcat pe bec si afla partenerul/partenera schimbi placa si-i spui ca nu ai pus suflet cand ai facut acea marsava fapta, numai cand o faci cu ea ti se intampla lucruri nemaipomenite, ca vorba aia, iarata-mi doamne pacatele sa pot face altele
Cine ti'a gresit o data cu ceva, o va face si a 2 a oara, in cat timp nu stiu exact sa spun... Tot se iarta dar cu masura, nu poti sa iertzi o persoana care te'a inselat de 10000 de ori. Eu as ierta tot dar violentza nu! Bft! Funda?