Simularea actului sexual fara penetrare, adica presupunem ca tu cu gagicul tau faceti sex in pozitia misionarului dar nu va dati jos hainele si va frecati asa.
Hai nu te jena.sincer prima data nici eu nu stiam cand am citit.Imi suna cunoscut dar nu stiam. Tine de excitarea a 2 oameni doar prin atingeri, fara penetrare
Pettingul a ajuns astazi sa acopere o sfera destul de larga de comportamente sexuale, printre care s-ar putea enumera sarutul frantuzesc si atingerile in zonele genitale ale partenerului.
Atingerile, mangaierile, masarea si sarutarea corpului altei persoane se poate realiza fie pe deasupra hainelor fie pe sub acestea iar "pettingul serios" va implica de obicei indepartarea hainelor, fiind urmat de atingeri in zona aflata SUB talie.
http://www.sexdex.ro/....../index.php
Cand doar te freci cu persoana cealalta fara sa o introduca cand o introduce se numeste sex
Bună, Daiana! Stai liniștită, nimeni nu s-a înăscut învățat.
Deci, dacă te iei după dicționar, literalmente, petting înseamnă a răsfăța, a dezmierda, a mângâia. În viața de cuplu, de obicei această etapă înseamnă pipăitul (mai vulgar) sau preludiul (mai romantic/ elevat).
Cam acestea sunt sensurile!
Numai bine!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
PrajituricaCuBomboneleColorate întreabă: