Mie in special imi place la o fata atitudinea, si felul in care se comporta.Niciodata nu o sa stau cu fata numai daca arata bine si nu mai imi place nimic altceva la ea. Se ma intampla sa vad o fata foarte frumoasa si cu corp dar doar ma uit la ea si o admir nimic mai mult.Si incerc sa ma feresc in special de fete prefacute, dar norocul nu tine cu mine si numai de acelea ma indragostesc
Nu sunt baiat, dar sa-ti spun ce admir la unul...Sinceritatea si sufletul.Niciodata nu am stat cu un baiat pentru.ca arata extraordinar, ci pentru.ca avea sufletul bun. Daca esti cu un baiat/o fata cu un suflet bun, o sa vezi ca si in relatie va fi armonie si foarte multa iubire.
:d
Ar mai putea fii misterul unei fete, gandirea unei fete nu totul tine doar de frumusetea fizica
Ce? pai va spun eu din punctul de vedere al unui baiat de 15 ani si necopt la cap:
1)aspectul fizic (va asigur, nimeni nu va va cere un nr de tel de ex daca nu atatati...binisor ->draguta, corp frumos etc)
2)conteaza, cel putin pentru mine, unghiile, mainnile si dintii...astea 3 lucruri indica in primul rand personalitatea)
3)cultura generala (eu unu' nu m-as baga in pat cu o fata...inculta,sa nu zic prostovana)
4) aflati si singuri restul, prea ar fi mura-n gura
sasukenice întreabă:
anonim_4396 întreabă: