In prima faza corpul, dupa caracterul.
Presupun ca tine de fiecare in parte.
Unii sunt atrasi de culoarea ochilor sau a parului, de inaltime, de "intreg" etc.
Gusturile sunt diferite in general, dar corpul atrage in principal.
Si nu uita Fundul si "Balcoanele" alea sunt esenta, a si fata
Pentru prima data fundul, sanii si fata. Apoi mai descopera si ei alte parti ale fetei
Depinde de baiat, dar in mare parte cred ca zambetul, apoi cum se comporta (sa n-aiba fite etc.) si nu in ultimul rand cum arata ( asta de la caz la caz, unii se uita la tate, fund, altii la fata, altii la inaltime etc.). Concluzia. Nu exista criterii care-i atrag pe barbati, toti aleg altceva si nu uita: "Nu-i frumos ce-i frumos, ii frumos ce-ti place".
Dorinta sexuala se activeaza cand vedem cea ne place, adica o fata frumoasa,slabuta,sani, fund, fata frumoasa etc apoi in timp se descopera mai mult, dar fizicul conteaza foarte mult, ne place cei frumos asta e adevarul indiferent de sex
S-ar putea sa fie surprinzator, dar cel putin in cazul meu..Totul legat de fata. Ochi, zambet, par.
Orice baiat, indiferent de varsta.
ORICE BAIAT se uita in primul rand la aspectul fizic.
Adica, in primul rand fata, apoi sanii, fundul etc.
Bineinteles ca dupa ce o cunoaste o sa isi dea seama de mai multe detalii, gen cat e de proasta/desteapta, comportament.Si astea vor contribui la o eventuala relatie, dar la prima vedere, cele mentionate prima data!
La prima vedere te uiti la corp.
Dar eu prefer o fata inteligenta.
Daca faci cateva exercitii si nu mananci mancaruri nesanatoase, corpul va arata mult mai bine, mai tonifiat.
Tate, cur si fata!
pentru ceva serios: tate, cur, fata, studii, caracter, ochi, picioare frumos, bun simt, buna la pat, open minded, reputatie.
anonim_4396 întreabă: