| Kindly a întrebat:

Ce ii atrage pe baieti mai mult la fata cand o vede pentru prima data. adica la ce se uita ei prima data? hai lasati chestiile cu :"ce fund are si sani". in afara de. hai sa va vad gigolilor`:)))). ce vedeti prima data la tipa asta? http://www.google.ro/......tp?/imgres r:11, s:100&tx=18&ty=68&biw=1152&bih=612

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ochelarii.

| wildthing a răspuns:

Pai daca nu vrei sa iti spunem despre fund si despre sani, atunci ce vrei? Vrei sa iti povestim despre glezne, genunchi...sau laba piciorului? Nu sunt prea sexi. happy
Serios acum, nu stiu la ce se uita ceilalti dar eu ma uit in primul rand la chip si apoi ma uit sa nu fie vreo grasa sau ciunga. happy Pentru un chip frumos, as trece cu vederea faptul ca nu prea are sani sau ca nu are un fund modelat la sala. happy

| User a răspuns:

Moammaa. Asta-i mai buna ca Milka drooling
Deci formele.

| Ionut a răspuns:

Picioarele happy. nu stiu ce sa mai spun fiindca nu cunosc persoana acea incat sa spun ca imi place caracterul ei sau ochii ei sau alceva.

| vOdK a răspuns:

Pai cand vezi prima data o fata ce poti sa zici. deci efectiv ii faci o amaliza a corpului... altceva ce poti sa ii faci laughing)

| bengal a răspuns:

Prima si prima data te uiti la fata ei. Daca e gigea, te uiti apoi la fund-sa nu fie mare. Apoi urmeaza sanii si apoi verifici daca o duce si capul.

| NeoShumy a răspuns:

rolling on the floor buna intreabarea tongue pentru mine unu conteaza ochiibatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... Daca e sa luam absolut orice, eu ma,, uit" la comportament, apoi in ochi, la fata, apoi la silueta si iar in ochi.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare