Cred ca inteligenta si cinstea il fac unic. Si faptul ca ma iubeste. Il ador cand ma priveste cu luminite in ochi, cand imi cauta piciorul noaptea prin somn, ca ma saruta noaptea cand vine de la baie, cand vine de la munca, obosit si ma ia la un vals prin casa in muzica MP3-ului, impartind frateste castile.
Optimismul, inteligenta si bunatatea sufleteasca (ajuta pe oricene are nevoie).
imi place totul la el, ca doar deia am decis sa ramanem impreuna
cand ma saruta dimineata inainte de a pleca la lucru, cand ma imbratiseaza si zice ca i-a fost dor de mine (dupa ce nu m-a vazut doua ore), cand se ofera sa ma ajute, cand... sunt multe de zis.
Il face deosebit faptul ca este el. Ma iubeste, cu calitatile si defectele mele. Ma ajuta intotdeauna cand am nevoie de el. A aparut in viata mea atunci cand aveam cea mai mare nevoie de cineva. M-a invatat ce inseamna fericirea, ce inceamna dragostea adevarata, ce inseamna sa traiesti. Eu nu am niciodata nimic sa ii reprosez, pentru ca toti mai gresim cateodata... Si pur si simplu il iubesc!
Iti doresc sa fii inconjurata de foarte multa iubire! Numai bine!
Aa... Si faptul ca uneori se poarta ca un copilas rasfatat. Faptul ca este foarte optimist si "m-a molipsit" si pe mine cu optimismul lui... Il ador.
Felul cum ride - ma innebuneshte;
chiar, daca un pic poate sa para straniu dar imi place mult cind e suparat pe mine un ingeras nu alta.
Cind doarme il ador privindul ( prima noapte cind am dormit impreuna eu nu am putut dormi doar il priveam si nu-mi venea sa cred ca el e aaaaaa noi ne-am cunoscut pe net /nu va spusesem/ m-am uitat la el cum doarme pina sa trezit! A fost ceva de neuitat!
Il ador atunci cand se comporta ca un copilas rasfatat, cand se baga in sufletzelul meu si "cerseste" iubire.
Asta iubesc cel mai mult la el... dar sunt si multe altele...:X
Hei.
Nu stiu, atunci cand greseste nu ma mai supara
si e fooarte atent cu mine...
Si imi place foarte mult de el...cand picteaza... e asa concentrat...:X
Si mai sunt momente de-astea... dar daca incep acum sa le expun pe toate... mi-e teama ca o sa va plictisiti.
Have a nice day!
Faptul ca ma suporta il face f deosebit! Imi place generozitatea de care da dovada, faptul ca imi face cafeaua in fiecare dimineata, ca atunci cand suntem in masina ma intreaba"esti ok?", ca nu-mi refuza nici un capriciu atunci cand ii sta in putere sa mi-l faca...ma rog! La defecte cand trecem?
Deanme întreabă: